Emenike için son noktayı koydu

Fenerbahçe'nin transfer gündemini meşgul eden Emmanuel Emenike için, Nijeryalı futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Erdem Konyar, konuya nokta koyan açıklamayı yaptı.

Emenike için son noktayı koydu

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Konyar, "Biz Emenike'nin Fenerbahçe'nin gündeminde olduğuna dair iddialardan haberdardık; fakat Spartak Moskova'ya bu konuda her hangi başvuru yapılmamış. Kulüp yönetimiyle ilişkilerim çok iyi. Özellikle sordum. Yöneticiler, Fenerbahçe'den bir teklif gelmediğini söylediler. Belki söylemek istememiş olabilirler; ama benden bir şey gizleyeceklerini sanmıyorum. Beni çok seviyorlar ve ne yaşanıyorsa olduğu gibi söylüyorlar" dedi.
VAZGEÇMEK İSTEMİYORLAR  Emenike'nin, eski teknik  direktör Unai Emery'nin tutumu nedeniyle zor bir dönem geçirdiğine dikkat çeken Konyar, "Emery'den sonra Valeri Karpin teknik direktör oldu ve Emenike için huzursuz geçen süre sona erdi. Emenike'ye büyük bir değer veriyorlar. Kontratının bitmesine 3 sezon olmasına karşın, 1 yıl daha uzattılar. Sözleşmesi 2016'ya kadar sürüyor. Emenike Spartak Moskova için çok önemli bir oyuncu. O yüzden vazgeçmek istemiyorlar" diye konuştu. SPARTAK İSTERSE BİZ GÖRÜŞÜRÜZ  Erdem Konyar, Fenerbahçe konusunda ise "Emenike, ifade verdiği sırada da söyledi. Türkiye kapısı ona her zaman açık. Ama olmayan bir şey için yorum yapamayız. Spartak Moskova, bize görüşün derse, bilgi verirse. Biz görüşmeye açığız; ama altını çiziyorum, böyle bir şey yok" şeklinde konuştu. CHELSEA VE MANCHESTER CITY TAKİPTEEmenike'nin şu anda Nijerya Milli Takımı'yla katılacağı 2013 Afrika Uluslar Kupası'na konsantre olduğunu belirten FIFA Menajeri Erdem Konyar, "Ocak'ta kendisi için bir transferin olacağını sanmıyorum. Sezon başında Chelsea ve Manchester City takipteydi" dedi. 
<< Önceki Haber Emenike için son noktayı koydu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER