Bursasporlu futbolcular Şamil ve Süheyl: Sivas'tan üç puanla döneceğiz


BURSA (CİHAN)- Bursasporlu futbolculardan Şamil Çinaz ve Süheyl Çetin, Sivasspor maçının çok zor geçeceğini belirterek, ancak yine de üç puan için sahaya çıkacaklarını belirtti.

Bursaspor, Süper Lig'in 25. haftasında Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, futbolculardan Şamil Çinaz ve Süheyl Çetin, üç puan alacaklarını belirtti.

Özlüce Tesisleri'nde basının karşısına geçen Bursasporlu futbolcular, güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını belirterek, "Ancak rakibi iyi analiz ettik, üç puan için sahaya çıkacağız." dedi.

KENDİMİ ÖN LİBERODA DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM

Bursaspor'un başarılı oyuncularından Şamil Çinaz, konuşmasına Çanakkale zaferinin 100. yılın kutlayıp, şehitleri saygıyla anarak başladı. Zorlu bir Sivasspor deplasmanının kendilerini beklediğini belirten Şamil Çinaz, "Ancak bizde rakibimizi iyi analiz ettik. İyi bir performans gösterip iyi bir şekilde üç puanı alıp geri dönmek istiyoruz." şeklinde konuştu.

Bir soru üzerine görev adamı olduğunu ve hocasının nerede görev verirse orada oynamak istediğini belirten Çinaz, "Ancak ben kendimi en rahat ön liberoda hissediyorum. Ama stoperde de oynayabiliyorum, bu konuda sıkıntı çektiğimi düşünmüyorum." diye konuştu.

HOCAMDAN GÖREV BEKLİYORUM

Genç oyuncu Süheyl Çetin ise şunları söyledi: "Sivasspor maçı için şu anda süper ligde 41 puanla dördüncü sıradayız. Sivasspor alt sıralardan kurtulmak isteyen bir ekip. Onlarında üst sıralara çıkmak için belli hedefleri var ama onları iyi analiz ettik. Çok deneyimli ve etkili futbolculara sahipler. Fair Play içinde güzel bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum. Sanırım taraftarlarımız gelemeyecek cezalılar, onlara televizyonları başında güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz, güzel bir oyun oynamak istiyoruz."

Kendisinden bir genç oyuncu olarak beklentinin yüksek olduğu şeklindeki bir soruya ise Süheyl Çetin, şu cevabı verdi: "Burada elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Enes ve diğer genç oyuncularla aramız çok iyi. Her antrenman sonrası, ağabeylerimizi yakalayabilmek için ekstradan efor harcıyoruz. Yarım saat, 40 dakika daha antrenman yapıyoruz. Bunlar bizi ileri taşıyor ama söz hocamızda, biz elimizden geleni yaparız, hocamız uygun görürse maçlarda forma şansı umut ediyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Bursasporlu futbolcular Şamil ve Süheyl: Sivas'tan üç... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER