Cami avlusundan sonra Kutlu Doğum programında skandal akreditasyon

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı…’ temalı Kutlu Doğum programında akreditasyon skandalı yaşandı.

Cami avlusundan sonra Kutlu Doğum programında skandal akreditasyon

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdiği  ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı…’ temalı Kutlu Doğum programında akreditasyon skandalı yaşandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İstanbul Kongre Merkezi’nde bir program düzenledi.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve BBP lideri Mustafa Destici'nin bir araya geldiği Kutlu Doğum Haftası programına akreditasyon skandalı damgasını vurdu.

Peygamber Efendimizin (S.A.S) ve yüce ahlakının anlatılacağı ‘Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı…’ temalı Kutlu Doğum programına Cumhurbaşkanı Erdoğan katılması gerekçe gösterilerek aralarında Samanyolu Medya Grubu, İpek Medya Grubu, Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı'nın bulunduğu medya kuruluşlarına akreditasyon uygulandı. Bu medyaya bağlı gazeteciler, programın düzenlendiği kongre merkezine alınmadı. 



ŞEHİT SAVCININ CENAZESİNDE DE YAŞANMIŞTI

2 hafta önce teröristlerce makamında şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenaze töreninde de akreditasyon skandalı yaşanmıştı.. Şehit savcı Kiraz'ın Eyüp Cami avlusunda yapılan cenaze törenine Başta Samanyolu Yayın Grubu, İpek Medya ve Doğan Medya çalışanları alınmamıştı. 

SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Cami avlusundan sonra Kutlu Doğum programında skandal... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER