Bu vicdansızlığı yapan sözde bir 'anne'

Üniversite öğrencisi anne okulun tuvaletine yeni doğan kız bebeğini atıp kaçtı.

Bu vicdansızlığı yapan sözde bir 'anne'

Çin'de üniversite öğrencisi bir kız kaldığı üniversite yurdunda hamileliğini gizlemeyi başararak yurtdun lavabolarında doğum gerçekleştirdi. Yeni doğan kız bebeğini tuvalete atıp kaçan öğrenci daha sonra polisler tarafından yakalandı.

18CM BORUYA SIKIŞIP KALDI

Shandong eyaleti, Linyi şehrinde üniversite yurdunda kalan bir kız öğrenci hamileliğini gizlemek amacıyla doğurduğu kız bebeğini tuvalete attı.Tuvalete atılan zavallı bebeğin 18cm çapındaki boruda sıkışıp kalması ve ağlamaya başlamasıyla, sesi duyan öğrenciler olayı polise haber verdi. Öğrenciler herkesi harekete geçirerek zavallı bebeğin kurtulmasına vesile oldu.



AĞLAMASI EKİPLERİN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRDI

İtfaiye ekipleri olay yerine geldiğin de bebeğin ağlamaya devam etmesi ekiplerin işlerini kolaylaştırdı. Ekiplerin acil müdahale ettiği talihsiz bebek sağ salim kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.


ANNE ÜNİVERSİTEDEN BİR ÖĞRENCİ

Polis olayı takip ederek bebeğin annesine ulaştı. Üniversitede öğrenci olan ve okulun yurdunda kalan annenin acil hastaneye kaldırılmak istemesiyle sağlık kontrolü için hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.


SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Bu vicdansızlığı yapan sözde bir 'anne' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER