Deve minik kızı az kalsın yiyordu

Arabalarıyla hayvanat bahçesini gezen bir aile yol üzerinde bir deveye rastladı.

Deve minik kızı az kalsın yiyordu

ABD'de deve az kalsın minik bir kızı yiyordu. Arabalarıyla hayvanat bahçesini gezen Amerika'lı aile, yol üzerinde karşılaştıkları bir deveyi elleriyle beslerken devenin bir anda arabadaki küçük kızın kafasını ısırmaya çalışmasıyla korku dolu anlar yaşadı.


İlginç olay ABD'nin Kansas eyaletinde yaşandı. Arabalarıyla hayvanat bahçesini gezen bir aile yol üzerinde bir deveye rastladı. Şoför koltuğundaki baba ve minik kızı, kafasını pencereden içeri sokan deveyi hem okşayıp sevdi, hem de elleriyle besledi.

Sevimli deve kendisine uzatılan yiyecekleri iştahla mideye indirdi. Yiyecekler bitti ama devenin iştahı kesilmedi. Kafasını içeri uzatmaya devam eden deve, bir anda, babasının kucağında oturan minik kızı da yiyecek sandı. Kızın kafasını ısırmaya çalıştı.

Arabada kısa süreli bir panik yaşandı. Minik kız korkarken babası soğuk kanlılıkla araya kolunu koydu. Kızını güvenceye aldı.

Deve kafasını içeri uzatmaya devam edince baba çareyi arabayı hareket ettirmekte buldu. Ancak deve aileyi bırakmak istemedi.Bir süre arabayla yanyana koştu.

Deveyle yaşadıkları anlar Amerikalı aile için ilginç bir hatıra olurken akıllarda ise bu görüntüler kaldı.
<< Önceki Haber Deve minik kızı az kalsın yiyordu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER