İneğin bacağını kesip çaldılar

Bir ineğin arka bacaklarının çalınması duyanların kanını dondurdu

İneğin bacağını kesip çaldılar

Ekonomik darboğazda bulunan Yunanistan'da, gelirleri azalan vatandaşlar geçimlerini sağlayabilmek için çeşitli iş yollarına başvururken, ülkenin birçok yerinde daha önce görülmeyen ilginç hırsızlık vakaları da yaşanıyor. Hırsızlar son dönemde ünlü yazar ve şairlerin heykellerine merak salarken, Gümülcine'de yakın zamanda bir ineğin arka ayaklarını çalınması duyanların kanını dondurdu.

'KAZANCAKIS'İ DE ÇALDILAR

Başkent Atina'da, son altı ay içerisinde aralarında ünlü Yunan yazar Nikos Kazancakis'in büstünün de bulunduğu bakır ve bronzdan imal edilmiş 8 büstün çalındığı bildirildi.

Atina Belediye Başkan Yardımcısı Nelli Papahela, Atina'da merkezi yerlerdeki mermer kaidelerin üzerinden koparılarak alınan büstlerden 4'ünün eskici pazarlarında bulunduğunu belirterek, hırsızlıkların ticari amaçla yapılmış olabileceğini kaydetti.

İNEĞİN BACAĞINI ÇALDILAR

Batı Trakya'da ise, Gümülcine kentinde de yaşlı bir kadının bahçesinde baktığı inek aç hırsızların saldırısına uğramıştı. Bahçeye, gece saatlerinde girdiği tahmin edilen hırsızlar, ineği öldürmeden kestikleri arka bacaklarından birini alarak kaçmışlardı.
<< Önceki Haber İneğin bacağını kesip çaldılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER