Erbil'de büyük eğitim fuarı

30' a yakın eğitim kurumunun katılacağı fuar, 15-16 Şubat' ta Erbil Dedeman Otel' de gerçekleşek.

Erbil'de büyük eğitim fuarı

Burch Eğitim Kurumları ile A2 firmalarının ortaklaşa organize ettiği '2.Erbil Uluslararası Yurt dışı Eğitim Fuarı' 15-16  Şubat tarihinde Erbil Dedeman Otel’de gerçekleşecek. 

Eğitim Fuarı başta Türkiye olmak üzere, dünyanın değişik ülkelerinde üniversite okumak, master, doktora, yaz okulu ve dil kursuna gitmek isteyen öğrenciler için büyük imkanlar sunuyor.

Birbirinden kaliteli 30' a yakın kurumun katılacağı fuar, 15-16 Şubat 2014 tarihinde Erbil Dedeman Otel Konferans Merkezinde yapılacak. Fuar 14:00-19:00 saatleri arası açık olacak.

Burch Eğitim Kurumları Genel Müdürü Cengiz Akbalaban, kaliteli eğitim kurumlarının Erbil'e gelmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek,  fuarla ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.''Genç bir nüfusa sahip bu coğrafyada, böyle bir fuarın düzenlenmesini önemli görüyoruz. Kaliteli ve eğitim kurumlarını Erbile getirmekten çok mutluyuz.  Fuar sonrasında da Burch eğitim kurumları olarak gençlere ve ailelere en doğru danışmanlık hizmeti vermeye devam edeceğiz.''  

<< Önceki Haber Erbil'de büyük eğitim fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER