Kavgayı sıradışı yapan bir Dekan! - Video

Trafik'te yaşanan anlaşmazlıklar ve inatlaşmalar, bir çok insanı karşı karşıya getirip çoğu zaman kavgaya, hatta cinayetlere bile sebep olabiliyor.

Kavgayı sıradışı yapan bir Dekan! - Video

Bu kavgalardan biri en son Eskişehir'de kameralara yansıdı. Bu sokak ortasında herkesin gözü önünde cereyan eden kavgada taraflardan biri, olayı sıradanlıktan çıkarıyordu. Çünkü sokak ortasında yumruk yumruğa kavga edip gözü moraran ve hasmına yumruk atan kişi Anadolu Üniversitesi'nin bir dekanıydı.

Yolda trafik durmuş vatandaşlar iki tarafın kavgasını ayırmaya çalışıyor. Taraflar ise hınçlarını birbirlerinden bir türlü alamıyor, yumruklar havada uçuşuyor Kafasında kask olan motosiklet sürücüsünün kimliği belli deği. Ama yumruk yumruğa kavga ettiği kişi, topluma örnek olması gereken, hayatını bilime adamış, dahası idareci sıfatı verilmiş biri. Anadolu Üniversitesi Fen Dekan Şenyal ile aynı üniversitenin Bitki İlaç ve Bilimsel Araştırmalar Merkezi Müdürü Prof.Dr. Rıdvan Say, otomobilleri ile trafikte seyrederken motosiklet sürücüsü ile korna çalma meselesi yüzünden tartıştılar. Araçlarından inen taraflar bir anda yumruk yumruğa kavgaya tutuştu. Prof.Dr. Rıdvan Say, motosiklet sürücüsünün yumruklarına hedef olurken, dekan Prof.Dr. Mustafa Şenyel de motosiklet sürücüsünü yumrukladı. Kavgayı çevrede bulunan vatandaşlar ve tramvay görevlileri durdurmaya çalıştı. Kavga sonrası başında kask olan genç, etrafa tehditler savurarak motosikletine bindi ve olay yerinden uzaklaştı. Prof.Dr. Mustafa Şenyel, kavşakta beklerken ışık yanınca önünde duran otomobile korna çaldığını, bu sırada motosiklet sürücünün gelip kendisine yumruk attığını söyledi. Akıllarda ise işte bu görüntüler kaldı.
<< Önceki Haber Kavgayı sıradışı yapan bir Dekan! - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER