Avrupa'nın en prestijli 55 markası burada

Lüks mobilya ve dekorasyon sektörünün kalbi burada atıyor.

Avrupa'nın en prestijli 55 markası burada

Türkiye Mobilya sektörüne yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedef edienen MD HOME CENTER, 15.000 metrekarelik alanda lüks mobilya ve dekorasyon sektöründe hizmet vermeye başladı. Avrupa'nın en prestijli 55 markasını aynı çatı altında toplayan, 5 kattan oluşan ve her bir katında farklı atmosferler oluşturarak, her stile uygun 3500'den fazla ürünü müşterileriyle buluşturdu. 
Bütün dekorasyon ve mobilya seçeneklerine sahip olan bu mekan alışılmışın dışında Türkiye Mobilya sektörüne yeni bir kan getirdi. MD Home Center içinde bulundurduğu markaların kendine has alanları ile, Türkiye'nin tasarım merkezini oluşturma vizyonu doğrultusunda önemli bir farklılık oluşturuyor .

MD HOME CENTER Yönetim Kurulu Üyesi Ruşen Denizlili, Türkiye'de lüks tüketimin  ivme kazandığını ve her geçen gün artan lüks konut, rezidence ve otel projelerinin lüks mobilya sektörüne etki ettiğini söylüyor. Denizlili: 'Daima yüksek kalitede işler yapmayı hedefleyen, sürekli gelişen teknoloji ile birlikte yaşam alanlarına güven, kalite ve değer katan yeni trendleri dekorasyon tutkunlarına en hızlı şekilde getirmeyi amaç ve ilke edinen firmamız için adımlar atmaya devam edeceğiz' dedi. 'Orjinal Yaşa sloganından yola çıktıklarını belirten Denizlili, Türkiye Distrübütörlüğünü üstlendikleri markaların tüm ürünlerinde kalite belge ve sertifikalarını bulundurduklarını ekliyor.

MD Home Center rezervasyonlu çalışma prensibi ve içmimar desteği ile müşterilere birebir özel hizmet sunuyor ve bunun dışında kurumsal projelerde toplu satış ve içmimar desteği sağlıyor.
<< Önceki Haber Avrupa'nın en prestijli 55 markası burada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER