Ahmet Hakan'dan Gökçek'in montajlı paylaşıma olay cevap

TBMM Genel Kurulu'nda HDP'lilerin oturma eyleminde çekilen bir karenin fotomontajlı halinin Melih Gökçek tarafından Twitter'da paylaşılması büyük tepki çekti

Ahmet Hakan'dan Gökçek'in montajlı paylaşıma olay cevap

TBMM Genel Kurulu'nda iç güvenlik paketi görüşmeleri sırasında HDP'li vekillerin oturma eyleminde çekilen bir karenin fotomontajı halinin Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek tarafından paylaşılması tepki çekti. Melih Gökçek'in yaptığı yorumla da dikkat çeken skandal paylaşımına HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan tepki gösterirken, Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan'dan da çok çarpıcı bir cevap geldi.

TBMM Genel Kurulunda HDP milletvekilleri kürsü önünde iç güvenlik paketini protesto etmek için oturma eylemi yaptılar. HDP'lilerin oturma eyleminde çekilen bir kare Melih Gökçek  fotomontajlı fotoğrafı "MHP'Lİ KARDEŞLERİM, MHP YÖNETİCİLERİ RESMEN SIZI ISTISMAR EDIYOR.PKK ILE ELELE BU FOTO MHP TARİHİNE KARA LEKE OLACAK. " iletisiyle payşatı.



HDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Melih Gökçek'e sert çıkarak fotoğrafın orjinal halini yayınladı.



Gazeteci Yazar Ahmet Hakan Melih Gökçek'in bu paylaşımı için ""fotoşop" yapmaya harcadığı emeği, metro yapmaya harcasaydı... ankara metrosu, tokyo metrosunu bile sollardı." dedi.






<< Önceki Haber Ahmet Hakan'dan Gökçek'in montajlı paylaşıma olay cevap Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER