Arınç: Siyaset hayatının en büyük hatasını yaptı!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP'nin Bursa Mitingi'nde söylenen sözlerin, Bahçeli'nin siyasi hayatının hatası olduğunu belirtti.

Arınç: Siyaset hayatının en büyük hatasını yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.  Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ise, toplantı sonrası Araçıklama yaptı ve basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Bülent Arınç, teröre çözüm arayışlarıyla ilgili olarak, "Çekilme sürecinde muhatap Meclis değil Hükümettir" açıklamasında bulundu ve sürece çok büyük bir halk desteğinin olduğunu söyledi. Devlet Bahçeli'nin "Vur de vuralm, öl de ölelim" şeklinde atılan sloganlara, "Onun da zamanı gelecek" şeklinde cevap vermesine karşın Arınç, "Bahçeli'nin sözleri halkı tahrikten başka bir şey değildir. Bu sözlerin altında kalacaktır. Siyaseten Bahçeli hayatının en büyük hatasını yapmıştır." diye konuştu. İsrail'in özrü konusunda da konuşan Arınç, "Tazminat konusu süratle çözüme kavuşturulacak." dedi. Başbakan Yardımcısı Arınç, 'Akil Adamlar' tartışması hususunda ise, isimler üzerinde bir değerlendirmelerinin olmadığını belirtti ve "Meclis'te böyle bir komisyon kurmak tüzük gereği mümkün değil" ifadelerini kullandı.
Bülent Arınç, İsrail ile gizli anlaşma iddialarına dair, "Spekülasyonlara cevap verilmez gülünüp, geçilir" açıklamasını yaptı.


<< Önceki Haber Arınç: Siyaset hayatının en büyük hatasını yaptı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER