Başbakan Erdoğan'dan partililere ilginç tavsiye!

Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyasını başlattığı konuşmasında partililere kendisinin günlerdir yaptığıyla çelişen tavsiyeleri vardı.

Başbakan Erdoğan'dan partililere ilginç tavsiye!

Başbakan Erdoğan partililere yaptığı konuşmada "Nezaketli olun" dedi. Oysa kendisinin son haftalardaki hakaret ve haksız ithamları milyonlarca insanın kalbini kırıyor. 

'İnlerine gireceğiz, Haşhaşiler, örgüt, çete...' Bu sözler günlerdir Başbakan Erdoğan'ın dilinden düşmüyor. Yolsuzlukların ortaya çıkmasından sonra Başbakan hiçbir delil gösteremeden milyonlarca masum insana bu şekilde sesleniyor..

Daha dünkü konuşmasında 'Son çete olarak paralel yapı kaldı. Bunları da çökerttiğimiz anda Türkiye'nin önünde hiçbir engel kalmayacak.' şeklinde konuşan Başbakan Erdoğan, seçim kampanyasını başlattığı törende partililere ve belediye başkan adaylarına tavsiyelerde bulundu. 'Nezaketten asla taviz vermeyeceğiz, rahatsız edici olmayacağız' dedi. Hizmet hareketine gönül vermiş milyonlarca insana kendisi en ağır ifadeleri kullanan Başbakan'ın, partililere nezaketli olmalarını tavsiye etmesi çelişki olarak dikkat çekti. 


<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan'dan partililere ilginç tavsiye! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER