Botaş'ta korkutan yangın

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.'nin (BOTAŞ) Bölge Müdürlüğü depolarındaki bir tankta yangın çıktı.

Botaş'ta korkutan yangın

Binlerce ton akaryakıt tankları ve dolum tesisinin bulunduğu bölgede panik oluşturan yangın, kısa sürede kontrol altına alınıp tehlikenin atlatıldığı bildirildi.
Boş olan T3 tankında yapılan bakım sırasında yakıt atıklarının birden alev alması sonucu yangın çıktı. Yangına, BOTAŞ itfaiyesinin yanı sıra çevre ilçelerden sevk edilen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın nedeniyle dumanlar tüm çevreyi kapladı. Yangının kontrol altına alındığı ve söndürme çalışmalarının devam ettiği, ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi BOTAŞ DEPOSUNDAKİ YANGINDA CAN KAYBI YOK BOTAŞ yetkilileri, Ceyhan'daki tesislerinde boş halde olan bir depolama tankında bakım çalışmaları sırasında saat 08.20'de bir yangın meydana geldiğini duyurdu. Yetkililer, aynı anda otomatik söndürme sistemi devreye girmesi ve itfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangının söndürüldüğünü, olayda can kaybı ve yaralanmanın söz konusu olmadığını açıkladı. DHA

<< Önceki Haber Botaş'ta korkutan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER