Çağatay Ulusoy hakkında vahim suçlama!

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Çağatay Ulusoy'un gözaltı süresi bakın neden uzatıldı...

Çağatay Ulusoy hakkında vahim suçlama!

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş, Beyoğlu ve Şişli gibi 8 ilçedeki 45 adrese önceki gün eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Torbacıların telefonlarını dinleyen polis, çok sayıda ünlü ismin kokain ve esrar siparişi verdiğini belirledi. Sonuçta 18'i torbacı 40 kişi gözaltına alındı. Torbacıların adreslerinde ise satışa hazır halde paketlenmiş 20 kilogram esrar, 500 gram kokain, bir miktar Bonzai ve hassas terazi ele geçirildi.

İddialara göre, oyuncu Çağatay Ulusoy ile menajer Ayşe Selin Boronkay hem uyuşturucu temininde hem de uyuşturucu içimi için yer temininde bulundukları suçlamalarıyla karşı karşıya. "İçicilik, mal ve yer temin etmek" suçlamasıyla gözaltına alınan ve gözaltı süresi uzatılan Ulusoy'un evinde 4.5 gram esrar bulundu. Boronkay'ın evinde ise 10 gram esrar, bir miktar Bonzai ve bunları sarmakla kullanılan malzemeler, oyuncu Gizem Karaca'nın evinde ise esrar öğütücü ele geçirildi.

Serbest kalan oyuncu Cemal Hünal ve şarkıcı Cenk Eren, Emniyet'te verdikleri ifadelerde uyuşturucu kullandıkları suçlamasını reddetti. Evlerinde yapılan aramalarda herhangi bir suç unsuruna da rastlanmayan ikili, kan ve tükürük örnekleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla önceki gün serbest kaldı. Hünal ve Eren'le birlikte 3 kişi daha serbest bırakıldı. Polis, 35 şüphelinin işlemlerinin tamamlanması için mahkemeden ek süre istedi. 
<< Önceki Haber Çağatay Ulusoy hakkında vahim suçlama! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER