Dindar (!) örgütün içki şişeleri - İZLE

İstanbul Sultanbeyli'de PTT şubesini soymak isterken yakalanan El Kaide Terör Örgütü militanlarına yapılan operasyonlar örgütün gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Dindar (!) örgütün içki şişeleri - İZLE

Dışarıya dindar bir görüntü veren ve eylemlerini de güya din adına yapan teröristlerin evlerinden içki şişeleri ve esrar çıktı. Soygun, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi işlere bulaşan teröristlerin bu suçlardan elde ettiği kazancı da ceplerine indirdiği belirlendi. İstanbul Sultanbeyli Fatih Mahallesi'ndeki PTT şubesi geçen hafta 6 El-Kaide teröristi tarafından soyulmak istenmiş, olayı önceden haber alan polisle teröristler arasında çatışma çıkmıştı. Çatışmada zanlılardan 1'i öldürülmüş 1 'i ağır yaralı olmak üzere 5 kişi de sağ olarak ele geçirilmişti. Çatışmanın ardından başlatılan operasyonlarda da 4 kişi İstanbul'da, 2 kişi de Bursa'da yakalanarak gözaltına alındı.

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELERİNİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SOYUNUN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Hücre evlerinin bulunduğu bölgedeki insanlara dindar bir görüntü veren teröristlerin gerçek yüzü polis baskınlarında ortaya çıktı. Dolayısıyla din adına eylemler yaptığı iddiasıyla taraftar toplayan El Kaide Terör örgütünün kimlerden oluştuğu da net bir şekilde görülmüş oldu. Polisin yaptığı operasyonda terör örgütünün hain planları önlenirken, zanlıların evlerinde yapılan aramalarda da içki şişeleri bulundu. Bursa'da yakalanan militanların evlerinde bira şişeleri görülürken, İstanbul'daki bir hücre evinde de viski şişeleri çıktı. Sevgi, barış ve huzur dini olan İslam'ı, terörizmle yan yana getiren El Kaide terör örgütü, dini kullanarak militanlar buluyor ve eylemlerini de din adına yaptığını iddia ediyor. Ancak bu perdenin arkasında, içki ve esrar partileri için soygunlar yapan, saldırılarla da masum insanları öldüren terörist bir yapı gizleniyor. İslamiyet’i gölgelemekten başka bir iş yapmayan örgüt militanlarının sabıka defterinde oto hırsızlıklarından kuyumcu soygun girişimine dolandırıcılıktan adi hırsızlıklara kadar çok sayıda suça karıştıkları tespit edildi. Zanlıların ev baskınlarında da 6 adet roketatar mermisi, ruhsatsız tabancalar, kurusıkı tabancalar ve çok sayıda sahte kimlik ve ruhsatlar ele geçirildi. İstanbul ve Bursa'da yakalanan 11 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye çıkarılan zanlılardan 8'i tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. SAMANYOLU HABER
<< Önceki Haber Dindar (!) örgütün içki şişeleri - İZLE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER