Eylemciler sivil polis zannedince...

Ankara’da eylemcilerin arasında kalan bir öğretmen, sivil polis zannedilerek darp edildi.

Taksim olaylarından dehşet verici görüntüler!

Ankara’da tarih öğretmeni olarak görev yapan Mustafa Özdemir, dün bir arkadaşı ile görüşmek için Kızılay’a gitti. Özdemir, Güvenpark’a geldiğinde ise Taksim Gezi Parkı’nda yaşananları protesto etmek isteyen grup ile karşılaştı. Kalabalığın polise taş attığını gören öğretmen, göstericileri “Hak böyle mi aranır arkadaşlar” diyerek uyardı.

Özdemir, bunun üzerine elleri sopalı eylemcilerin saldırısına uğradığını belirterek, “Beni öldüresiye dövdüler. Kaçmasaydım öldüreceklerdi” dedi. Uzun süre yerde sopa, tekme ve yumruklara maruz kaldığını anlatan öğretmen, kanlar içerisinde kaçarak kurtulduğunu ifade etti.

CANLI YAYIN ARAÇLARINI PARÇALADILAR

Polisin Taksim Gezi Parkı'ndan çekilmesinden sonra eylemciler Taksim ve çevresini doldurdu. Kontrolünü kaybeden eylemciler milyonlarca liralık zarara sebebiyet verdi. Polis ve canlı yayın araçlarını parçalayan eylemciler onlarca otomobili ters çevirdi. 

ÜST GEÇİTTEN KAYA ATTILAR!

İstanbul Taksim Gezi Parkı'nda başlayan eylemler, Ankara ve İzmir başta olmak üzere diğer illere de yayıldı. Kızılay Meydanı'nda tepki için toplananlara polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Gruplar, polisin bu hareketi karşısında iş yeri camlarını kırıp, banka ATM'lerini tahrip ederek polis araçlarına da taş ve sopalarla saldırdı. Göstericilerin Kızılay Meydanı'ndaki bir üst geçidin üzerinden kilolarca ağırlığındaki bir kayayı, polis aracı geçtiği esnada üzerine atması kameraya yansıdı. 
<< Önceki Haber Eylemciler sivil polis zannedince... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER