Hırsızlık anı kamerada - Video

Maltepe'de park halindeki otomobilin kapısını gündüz vakti açarak içindekileri çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Hırsızlık anı kamerada - Video

Uğur Aykan'ın Maltepe Mektep Caddesi Kültür Sokaktaki evinin önüne park ettiği 34 TY 8571 plakalı otomobilin kapısı yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bir saatte açılarak içindekiler çalındı. Hırsızın kapısını açacağı aracı tespit etmesi ve hırsızlık anı sokakta bulunan güvelik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Güvenlik kamerası görüntülerinde hırsızın önce gözüne lüks bir cipi kestiği görülüyor. Aracın sahibinin gelmesi üzerine karar değiştiren hırsız bu sefer kırmızı bir otomobile yöneliyor. Bir süre bekledikten sonra harekete geçen hırsız, aracın kapı kilidini bir hamlede açarak içeriye giriyor. Hırsız içeride bulunan I-Pod'u alarak kayıplara karışırken otomobilin sahibi komşuların haber vermesiyle aracının yanına geliyor. Önce aracının kapısını kilitleyen saraç sahibi sonra yakınları ile birlikte zanlının yakalamak için aracıyla harekete ediyor. Zanlıyı bulamayan oto sahibi kısa sürede geri gelerek otosunu tekrar park ediyor. CİHAN
<< Önceki Haber Hırsızlık anı kamerada - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER