İlk önce Küre TV'de - İZLE

İnsan sevgisine adanan hayat hikayelerinin anlatıldığı "yeşeren ümitler" belgeseli televizyondan önce Küre TV'de yayınlanıyor.

İlk önce Küre TV'de - İZLE

Samanyolu'nun sevilen belgeseli Yeşeren Ümitler'in bu haftaki bölümünde Azerbaycan var. Yarın akşam yayınlanacak Azerbaycan bölümünün galasi ise Küre TV farkıyla gün boyu izlenebilecek.

KÜRE TV'Yİ GİTMEK ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Onlar yıllar önce ellerine bavullarını alıp kalplerinde insan sevgisiyle düştüler yola. Ne gittikleri coğrafyaları tanıyorlar ne de dillerini biliyorlardı. Ancak onlar, önden giden atlılardı ve tarihe bir kahramanlık destanı yazdılar. Giderken bir gün birileri çıkar da öykülerini anlatır mı acaba diye düşünmemişlerdi. Ancak "Yeşeren Ümitler Belgeseli" ile dillenen hikayeleri, izleyen herkesin gözlerinden dökülen damlalara dönüştü. Yeşeren Ümitler belgeselinde bu hafta Azerbaycan var. Türkiyeli diğergam işadamlarının, gönüllü eşlerinin, okullarından yeni mezun olmuş gencecik öğretmenlerin Azerbaycan'da yaşadığı destansı hikayeleri anlatılacak. Yeşeren Ümitlerin yeni bölümü öncelikle, İnternete yepyeni bir boyut kazandıran Küre TV' de yayınlanacak. Bu gece 00.00 dan itibaren Küre TV'de izlenebilecek olan Yeşeren Ümitlerin dördüncü bölümü Çarşamba gecesi saat 23.35 de Samanyolu'nda ekrana gelecek.
<< Önceki Haber İlk önce Küre TV'de - İZLE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER