İstanbul'da trafik felç!

İstanbul’da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle trafik felç oldu. Kumburgaz gişeler mevkiinde onlarca araç birbirine girdi. İşte İstanbul trafiğinde son durum...

İstanbul'da trafik felç!

İstanbul'da şiddetli kar yağışı trafikte olumsuzluklara yol açtı. Görüş mesafesinin düşmesi ve yollardaki buzlanma sebebiyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Sabah saatlerinden itibaren devam eden kar yağışı zaman zaman tipiye de dönüşerek etkisini artırıyor. Kar yağışı sebebiyle trafik E-5'te kilitlendi. Boğaziçi Köprüsü istikametinde trafik durdu. Kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. Metrobüs yolu da sık sık tuzlanıyor.

YOL DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

METROBÜSLER DURDU

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle metrobüs seferlerinde de aksamalar yaşandı. Metrobüs seferleri durunca onlarca vatandaş çareyi yürümekte buldu.

İstanbul’da akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ulaşımda aksamalara sebep oldu. Zaman zaman tipi şeklinde yağan ve şiddetini artıran kar yağışı yüzünden metrobüs seferleri aksadı. Bazı metrobüsler yolda kaldı. Duraklar metrobüs bekleyen vatandaşlarla doldu. Dakikalarca bekledikleri metrobüs gelmeyince onlarca vatandaş çareyi yürümekte buldu. Yağışın etkisini azaltması ile belediye ekipleri metrobüs yolunda tuzlama çalışması yaptı. Çalışmanın ardından metrobüs seferleri kısmen de olsa yapılmaya başlandı. Metrobüs duraklarındaki yoğunluk ise dikkat çekti.

Kar yağışının bu gece ve yarın da devam etmesi bekleniyor. İstanbul Valiliği okulların yarın bir günlüğüne tatil edildiğini açıklamıştı.

 
<< Önceki Haber İstanbul'da trafik felç! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER