İşte bir Nihat klasiği - Video

Sezon başı Real Sociedad'dan Villarreal'e transfer olan Nihat Kahveci, İspanyol ekibindeki ilk golünü attı ama sevinci kursağında kaldı..

İşte bir Nihat klasiği - Video

Nihat'ın golü yetmedi İlk maçta Nihat'ın asistine rağmen sahasında Maribor'a 2-1 yenilen Villarreal, deplasmanda da aradığını bulamadı.. Nihat'ın 85. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen Villarreal tur için gereken 2. golü ararken topu ağlarında gördü ve maç 1-1 sona erdi.. Böylelikle Nihat'ın Villarreal'deki ilk resmi golünü attığı maçta, İspanyol ekibi rakibine elendi ve Avrupa defterini kapadı.. Bu arada Villarreal'de Tacchinardi, Rodriguez ve Forlan maçın son 10 dakikası içinde kırmızı kart gördü..

Emre gol attı, Newcastle turladı !.. Intertoto Kupası 3. tur 2. maçında Lillestrom ile Newcastle United, Norveç'te karşı karşıya geldi.. İngiltere'de oynanan ve 1-1 sona eren maçın rövanşında Newcastle Uhited, Ameobi'nin ilk yarıda attığı 2 golle rahatladı.. Milli futbolcumuz Emre Belözoğlu da maçın son dakikasında 16 metreden kaydettiği güzel golle maçın sorunu belirledi.. Maçı 3-0 kazanan Newcastle United, UEFA Kupası'nda mücadele etmeye hak kazandı.. Bir gol de Yıldıray'dan !.. Hertha Berlin ile FC Moskow, Almanya'da oynanan ve 0-0 sona eren maçın rövanşında, Moskova'da karşılaştı.. Hertha Berlin, ilk maçtaki dezavantajı, deplasmanda avantaja çevirmesini bildi.. 25. dakikada Pantelic'in golüyle öne geçen Hertha Berlin'de, milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk 89. dakikada ağları havalandırmayı başardı.. Hertha Berlin 2-0'lık galibiyetle UEFA Kupası'na yükseldi..
<< Önceki Haber İşte bir Nihat klasiği - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER