Köpek 7 yıl sonra geri döndü

Kocaeli'de kaybolan bir kurt köpeği 7 yıl aradan sonra sahibine geri döndü

Köpek 7 yıl sonra geri döndü

Kocaeli'nin Derince İlçesi'nde evlerinin önünden kaybolan köpek 7 yıl sonra geri döndü. Köpek sahibi Aydın Günaydın köpeği 7 yıl sonra evlerinin önünde gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi. 

Derince İlçesinde geçimini amatör bir kulüpte futbol antrenörlüğü yaparak sağlayan Aydın Günaydın'a ait "Kömür" adlı Çoban ve Kurt kırması köpek yaklaşık 7 yıl önce sokakta başka köpeklerin peşine takılarak kayıplara karıştı. Aylarca kaybolan köpeğini arayan Aydın Günaydın köpeğine ulaşamayınca ümidini kesti. Geçtiğimiz gün alışverişten dönen Aydın Günaydın iki katlı müstakil evlerinin bahçesinde gördüğü köpek kendisine doğru yaklaşıp etrafında dolaşınca 7 yıl önce kaybettiği köpeği "Kömür" olduğunu anladı. 

7 YIL SONRA AYNI EVE GERİ DÖNDÜ

Kaybolan köpeklerine 7 yıl sonra kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Aydın Günaydın, "Köpeğim mahallede başka köpeklerin peşine giderek kaybolmuştu. 7 yıl sonra kapımızın önünde bir köpeği yatarken gördüm. İnanmak çok zordu. Köpeği ilk olarak biz tanıyamadık. Köpeğimiz bizi tanıdı. Kaybolan köpeğimiz diye bakmamıştık. Gelip yanımıza bizim çevremizde dönüp dolaşmaya başlayınca şaşırdık. İyice bakınca 7 yıl önce kaybolan Kömür adlı köpeğimiz olduğunu anladık." diye konuştu. 

YENİ BİR KULÜBE ALACAĞIZ  

Köpekleri kaybolunca kulübesini başkalarına verdiklerini ve dönen köpekleri için yeni bir kulübe alacaklarını söyleyen Günaydın konuşmasını söyle sürdürdü:

 "Aradan geçen o kadar zaman sonra köpeğimiz ile karşılaşınca inanılmaz mutlu olduk. Eşim de köpeğin bulunduğuna çok sevindi. 3-5 ay sonra insanlar birbirlerini aramıyor. Düşünün 7 yıl sonra köpeğimiz evine döndü. Hala içim içime sığmıyor ve inanamıyorum. Dostluk böyle bir şey. Karnı açmış hemen 2 litre süt verip makarna ile karnını doyurduk. Kayıplara karışınca kulübesini başkalarına vermiştik. Şimdi ona yeni bir kulübe alacağız. Umud ediyorum bir daha başka köpeklerin arkasına takılıp evini terk etmez. " diye konuştu.

<< Önceki Haber Köpek 7 yıl sonra geri döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER