Korktukları başlarına geldi ! - İZLE

Samanyolu Televizyonu'nda yayınlandığı günden beri büyük beğeniyle izlenen Tek Türkiye dizisi, kirli planları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor.

Korktukları başlarına geldi ! - İZLE

Kendilerini Türkiye'nin tek sahibi gibi gören karanlık kurul, memleket üzerine yazdıkları bölücü senaryoyu kendi ağızlarıyla deşifre ediyor. Soluk soluğa izlenen "Tek Türkiye"nin son bölümünde de ilginç bir senaryo ekrana geldi. "Ülke, Turgut Özal'dan beri ilk kez bu kadar uzun süren istikrarlı bir dönem yaşıyor. Asırlardır görevini yapan bu masa, tarihinde hiç bu kadar şok dalgalarla sarsıldığı bir dönem yaşamamıştı. Bu gidişi ve istikrarı bozamazsak bundan sonraki dalgada boğuluruz. Sıra bize ne zaman gelecek korkusuyla ruh hastası olduk" diyerek yaşadıkları hezimeti itiraf eden hain senaryonun aktörleri, yine boş durmuyor. "Bundan sonraki en önemli amacımız yaklaşan seçimlerde iktidarın kaybetmesini sağlamak ve gülen adamları hedef haline getirmek olacaktır. Bu konuda yandaş medyamıza çok iş düşüyor. Yerel seçimlere kadar halkı kışkırtmalı ve gerilimi artırmalıyız." diyen Karanlık Kurul üyeleri, kirli planlarını uygulamaya koymak için ellerinde kalan tek yolu açıkladı. İşte tüyler ürperten senaryo... TEK TÜRKİYE'NİN ÖNCEKİ BÖLÜMLERİNDE NELER YAŞANDI?

DİN SEVGİSİ ÇİLEDEN ÇIKARDI - İZLE

BU ANKETE SAKIN İNANMAYIN! - İZLE

ÇILGINA DÖNDÜLER! - İZLE

ASRIN DAVASINDA SONA MI GELİNDİ? - İZLE

TÜYLER ÜRPERTEN PLANDA HEDEF KİM? - İZLE

SEÇİMLER ÖNCESİ KAN DONDURAN PLAN! - İZLE

İKTİDARA HAİN TUZAK! - İZLE

HERŞEYİ TEK TEK İTİRAF ETTİLER! - İZLE

'VATAN DELİSİ' BİRİLERİNİ DELİRTİYOR - İZLE

TEK TÜRKİYE'DE KORKUNÇ PLAN ! - İZLE

MASKARA OLDULAR - İZLE

KAN DONDURAN PLAN ! AVUKAT, DOKTOR... HERKES FİŞLENECEK ! TAKİP VE DİNLEMEDE REZİL OLMUŞLAR İNSAF DEDİRTECEK İFTİRALAR ÜLKENİN KUTSALLARINA GÖZ DİKTİLER KARANLIK KURUL YİNE KAOS PEŞİNDE TUTMAYAN PLAN ONLARI KAMÇILADI 2 ÖNEMLİ İSİM ÖLDÜRÜLECEK ! HUZUR BOZUCULARIN ANKET OYUNU TÜYLER ÜRPERTEN SENARYO TEK TÜRKİYE'DE ÖNEMLİ MESAJLAR BU CENNET VATANI BİTİRME PLANI KIŞKIRTACAKLAR KARANLIK SENARYODA HEDEF KİM? TÜRKİYE'Yİ SEVEN BU OYUNU GÖRMELİ
<< Önceki Haber Korktukları başlarına geldi ! - İZLE Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER