Meteoroloji'den yeni yağış uyarısı

Karadeniz ve batı kesimlerde rüzgarlar sert esmeye devam ederken, sıcaklıklarda birkaç gün daha fazla yükselme olmayacak.

Meteoroloji'den yeni yağış uyarısı

İstanbul’da Cuma gününe kadar sert esecek poyraz, havayı serinletmeye devam ediyor. Zaman zaman bulut geçişleri olacak. Yarın yüzde 70 yağmur olasılığı var. Ankara’da Cuma günü yeniden yağmur bekleniyor. İzmir’de rüzgar sert esmeye devam edecek. Adana’nın özellikle iç kesimlerinde üç gün yağmur geçişleri olacak. İstanbul 27, Ankara 28, İzmir 32, Bursa 27, Adana 32 derece.
Poyraz, Marmara Bölgesi’nde iki gün daha sert, Çanakakale-Balıkesir çevresinde ise kuvvetli esecek. Bölgede orman yangını riski yüksek. Sıcaklık 25 derecenin altında hissediliyor, hafif yağmur geçişleri görülebilir. Rüzgar Cuma günü hızını azaltacak. Edirne 26, Çanakkale ve Kocaeli 27 derece.
İç Anadolu genelinde güneş görülse de, zaman zaman bulutlanma artıyor, Çarşamba ve Perşembe günleri Konya, Niğde çevrelerinde yağmur olasılığı var. Cuma günü ise bölge genelinde daha etkili sağanak yağmurlar görülecek. Konya 29, Eskişehir 26, Kayseri 28 derece.
Ege Bölgesi’nde İzmir-Manisa çevrelerinde rüzgar kuvvetli esmeye devam edecek. Muğla-Denizli çevrelerinde yağmur devam edebilir. Bölgenin diğer yerleri parçalı bulutlu. Güneşin görüldüğü yerlerde sıcaklık yine yüksek değerlerde hissediliyor. Denizli 30, Bodrum 34, Kütahya 26 derece.
Akdeniz Bölgesi genelinde, özelliklede iç kesimlere doğru gök gürültülü sağanak yağmur geçişleri olacak. Rüzgar sert eserken, yağış Doğu Karadeniz’de üç gün devam edecek. Güneydoğu ise az bulutlu. Antalya 31, Diyarbakır 35 derece.
Doğu Anadolu’da Erzurum-Kars çevrelerinde yağmur var. Van’da ise etkisini kaybediyor. Sonraki günlerde yağış hafif olarak görülecek. Erzurum 24, Malatya 34, Van 27 derece. Karadeniz’de Bolu-Sinop arasında poyraz yine kuvvetli, yağış ise daha çok Trabzon-Artvin arasında etkili olacak. Cuma ve Cumartesi günü Bolu-Samsun arasında yine kuvvetli yağmurlar bekleniyor. Karadenizliler sel ve heyalan riskine karşı tedbirli olmalı. Trabzon 26, Bolu 24, Samsun 25 derece
<< Önceki Haber Meteoroloji'den yeni yağış uyarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER