Muhabir gözyaşlarını tutamadı - O AN

Erzincan'ın Kemah ilçesinde teröristlerin döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan askerler törenle gözyaşları arasında memleketlerine uğurlandı.

Muhabir gözyaşlarını tutamadı - O AN

Erzincan Askeri Hastanesi'nde 9 asker için tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Erzincan Valisi Ali Güngör ve 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene katılan vatandaşlar duygusal anlar yaşarken vatanın her karış toprağı için canlarıyla mücadele edeceğini gözyaşlarıyla anlattılar. Törende gözyaşları sel olurken bu hüzün dolu anları fotoğraf makinesi ile görüntüleyen bir foto muhabiri de gözyaşlarını tutamadı.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR - KARELER

Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu Kara Pilot Kurmay Yarbay Miktad Şamdanlı, jandarma uzman çavuşlar Selim Kabakaş ve Gökhan Kuvat, erler Barış Demir, Adem Bilaloğlu, Aydın Ener, Murat Atsen, Abdurrahman Polat ve Önder Muratoğlu şehit olmuş, Jandarma Yüzbaşı Yılmaz Tangül ile Jandarma Er Ali Uzun ise yaralanmıştı.
<< Önceki Haber Muhabir gözyaşlarını tutamadı - O AN Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER