Patlamadan dehşet görüntüler

Konya'da bir akaryakıt istasyonu içindeki dinlenme bölümüne çekilen bir kamyon, henüz belirlenemeyen bir şekilde alev aldı.

Patlamadan dehşet görüntüler

Alev almasının ardından kamyonun kasasındaki çakmak ve maytaplar, büyük gürültüyle patladı. Çevredekiler ne olduğunu anlayamadan kamyonun yakıt tankı da alev alarak patladı. İşte dehşetin görüntüleri...

Patlamanın şiddetli olması nedeniyle aracın yakınlarındaki başka bir kamyon ile çevresindeki 4 minibüs de yandı. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yanan 6 aracı güçlükle söndürdü.

Akaryakıt istasyonu çalışanları, patlayan kamyonun yanında birkaç kişinin tüpte yemek pişirdiğini gördüklerini, daha sonra birden aracın kasasının alev alarak art arda 2 büyük patlama meydana geldiğini söylediler.Patlamanın çok şiddetli olması nedeniyle korktuklarını ve istasyonun yakıt tanklarına ulaşmasını önlemek için hemen elektrikleri kestiklerini belirten çalışanların, halen patlamanın şokundan kurtulamadıklarını bildirdi.

Patlamada ölenlerin kimlikleri belirlendi. Olayın yaşandığı akaryakıt istasyonuna gelen ölenlerin yakınları, patlamada parçalanmış cesetlerin kimliklerini tespit etti. Cesetlerin, Mustafa Demir, İsmail Yelal, Abdullah Kalaycı, Ali ve Mehmet Baran ile Mustafa ve Hulusi Kaya'ya ait olduğu belirlendi. Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayda yaralananların sayısının daha önce 4 kişi olarak açıklandığını belirterek, şunları söyledi: ''Yaralı olarak hastaneye gelen Celalettin Gürbüz ve Durmuş Pekil, hastanede yaşanan kargaşa nedeniyle bu olaya yazılmış. Bu kişilerin yüksekten düşme sonucu yaralandığı ve bölgeye yakın bir yerden geldiği belirlendi. Patlamada sadece Derviş Sirvendi (44) ve Halil Boran'ın (13) yaralandığı kesinleşti.'' Konya'da akaryakıt istasyonunda bir kamyonun kasasındaki çakmaklar ve maytapların patlaması sonucu meydana gelen olayda, aracın yakınlarındaki başka bir kamyon ile çevresindeki 4 minibüs yanmış, olayda 7 kişi ölmüş, 4 kişi ağır yaralanmıştı.
<< Önceki Haber Patlamadan dehşet görüntüler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER