Sabah gazetesi baltayı taşa vurdu!

Hizmet Hareketine iftira atmak için, yalanda sınır tanımayan Sabah bu kez baltayı taşa vurdu. Oysa iddiasına sarılıp manşetine taşıdığı kişi Başbakan'a ve AK Parti'ye hakaretler yağdırmış..

Sabah gazetesi baltayı taşa vurdu!

Sabah gazetesi, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunu perdelemek için her gün yaptığı kara propaganda haberlerine bir yenisini daha ekledi. Sabah'ın, iddialarını manşetine taşıdığı Çoraklı'nın sosyal medyada paylaştığı bir çok mesajda Başbakan'a ve AK Parti'ye yönelik hakarete varan ifadeler yer alıyor.

Sabah, daha önce de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a despot diyen Alman dergisi Der Spiegle'in iddiaları üzerinden camiaya saldırmıştı. Bugün ise çareyi Başbakan Erdoğan başta olmak üzere birçok AK Partiliye ağır ithamlarda bulunan Selim Çoraklı'nın iddialarına sarılmakta buldu. Camia ile uzun yıllardır hiçbir ilişkisi bulunmayan Çoraklı'nın Facebook hesabında Başbakan ve AK Parti mensupları hakkında ağır ithamlar içeren paylaşımlar bulunuyor.

28 Şubat dönemindeki yayınlarının çok ötesine geçen Sabah gazetesinde yer alan haberde sözde yıllarca hizmetin her kademesinde yer alan Selim Çoraklı'ın 15 yıl sonra suskunluğunu bozduğu öne sürülüyor. Bugüne kadar sürekli gündeme getirilen ancak suç teşkil eden iddialar yerine kara propaganda içeren bu asılsız iddialara sığınan Sabah gazetesi, görüştüğü kişinin Facebook sayfasındaki Başbakan'a hakaretlerini ise görmezden geldi.

İşte Sabah'ın manşeti ve Çoraklı'nın Facebook hesabında bulunan paylaşımlardan bazıları:























<< Önceki Haber Sabah gazetesi baltayı taşa vurdu! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER