Silah ve satırla liseyi bastılar

Adana'da bir liseyi basan silahlı 3 genç, dehşet dolu anlar yaşattı. Polis, bir kişinin yaralandığı olayda öğrencilerin de olduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. Kavganın kız meselesinden kaynaklandığı ileri sürülüyor.

Silah ve satırla liseyi bastılar

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Akdeniz Mahallesindeki Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi'nde öğle saatlerinde yaşandı. Kız meselesinden dolayı, okuldaki bazı öğrencilerle tartışan 20 yaşındaki Gökhan Ü., elinde bıçakla okula geldi. Öğrenciler, Gökhan Ü.'yü darp etti. Olayın ardından okuldan ayrılan Gökhan Ü., yanına aldığı iki arkadaşıyla silah, sopa ve satırla okulu bastı. Gökhan Ü. ile yanındaki arkadaşları, teneffüse çıkmış öğrencilerin şaşkın bakışları arasında okulun bahçesinde kendini darp eden öğrencilere ateş açıp satır salladı. Okul bahçesinde devam eden kovalamaca ve kavga sebebiyle bazı kız öğrenciler fenalık geçirdi. Öğrencilerden bazıları da kendilerini korumak amacıyla sınıflara kaçtı. Olayda bir öğrenci yaralandı. İlk etapta öğretmen ve öğrencilerin araya girmesiyle yatıştırılan olayı haber verilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri kontrol altına aldı. 

Bu arada, okula gelen bir kişi, oğlu gözaltına alınınca polisle tartıştı. Okulda kavga olduğu duyan veliler, çocuklarını almaya geldi. Bazı öğrencilerin de bu sırada yakınlarına sarılarak ağladıkları görüldü. Polis, tabancanın kuru sıkı olduğunu belirledi. Olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Soruşturma sürüy
<< Önceki Haber Silah ve satırla liseyi bastılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER