Şimdi de BBP'nin kandil tebrikli pankartına sansür!

Mevlid Kandili dolayısıyla Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanlığı tarafından asılan tebrik pankartına belediye ekipleri tarafından pes dedirten bir müdahalede bulunuldu.

Şimdi de BBP'nin kandil tebrikli pankartına sansür!

Peygamber Efendimiz'in doğum yıldönümünü kutlayan pankartı indirdiler.

Pankartı indirmeye gelen zabıta ekiplerine 'neden indirmek istiyorsunuz?' sorusunu soran partililer, ilginç bir cevapla karşı karşıya kaldılar. İlginç olay akıllara daha öncede yaşanan afiş krizlerini getirdi.

Partililerin sorusuna 'direkleri sallıyor' diyen görevliler aldıkları topu topu 2 kilo bile gelmeyen bez parçasının direği sallamasının mümkün olmadığını belirterek ikna olmadı. Bu kez belediye ekipleri 'ya HDP'liler de asarsa' karşılığını verdi.

Kandil mesajı içeren pankartları "HDP'de pankart asar" bahanesi ile indirtilen BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal;

'HDP Heyetini Başbakanlık makamlarında karşılayan İmralı ile müzakere edenler, "HDP'de pankart asar" bahanesi ile Sakarya'da BBP'nin pankartına tahammül edemediler. Açıkça dillendiremiyorlar ama esas mesele kendilerinden başka kimseye siyasi hayat hakkı tanımak istemiyorlar. Sakarya Belediye Başkanlığı samimiyse HDP'nin tabelasını indirtsin, BBP'nin pankartını değil.' açıklamalarında bulundu.

SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Şimdi de BBP'nin kandil tebrikli pankartına sansür! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER