Ünlülere uyuşturucu operasyonuna Emniyet cevabı!

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan sanatçıların teşhir edildiği eleştirilerine cevap böyle geldi...

Ünlülere uyuşturucu operasyonuna Emniyet cevabı!

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan sanatçıların teşhir edildiği eleştirilerine cevap verdi. Hüseyin Çapkın, “Basında teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil. Bu siz basın mensuplarının sorunu, biz işimizi yaparız.” dedi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mehmet Atar, Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne gelerek polislerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. 

Gazetecilerin geçtiğimiz günlerde yapılan ve aralarında ünlülerinde olduğu kişilerin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonu ile ilgili sorularını cevaplayan Çapkın şunları kaydetti: 

"Bizim operasyonlarımız bir günde yapılan bir iş değil. Bir yıl süren çalışmaların neticesinde gerçekleştirildi. Hukuki sürecin tamamlanmasının ardından torbacılardan başlayarak kimlere satmışsa oraya doğru zincirleme gidiyor, kimler almışsa hepsi tespit ediliyor ve operasyon sırasında gözaltına alınıyor. Bunlar sanatçıda olabilir esnafta olabilir bizim için fark etmez. Son operasyonda da gözaltına alınanlar arasında sanatçılarda vardı, bunların basında teşhir edilmesi bizim bileceğimiz bir şey değil bu siz basın mensuplarının sorunu, biz işimizi yaparız."

CİHAN
<< Önceki Haber Ünlülere uyuşturucu operasyonuna Emniyet cevabı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER