Yetkili kişiler arayıp 'tutuklanacaksınız' diye tehdit ediyor

Adem Yavuz Arslan, 'yandaş olmayan gazeteciler aranıyor, tehdit ediliyor' dedi ve bunu yapan kişilerin etkili/yetkili insanlar olduğunu belirtti.

Yetkili kişiler arayıp 'tutuklanacaksınız' diye tehdit ediyor

  • A. Yavuz Arslan: Arayıp, büyük operasyon olacak tutuklanacaksınız diyorlar.
  • '28 Şubat gazetecileri daha insaflıydı'
  • 'Yasadışı dinledikleri Hocaefendi ve cemaat mensupları karalanmaya çalışılıyor'
  • 'Anketlere göre değerlendirme doğru değil, seçimde bölgesel sürprizler olabilir'

Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, iktidara yakın bazı gazetecilerin kendisi gibi bağımsız duruş sergileyen medya mensuplarını arayarak tehdit ettiğini söyledi. Arslan, "Büyük bir operasyon yapılacak sizler de tutuklanacaksınız tarzında telefonlar geliyor. Bunları söyleyen yetkili, etkili insanlar.  Bu tehditleri alanlardan bir tanesi de benim." dedi. 

Bugün Gazetesi Ankara Temsilcisi Adem Yavuz Arslan, Samanyolu Haber'e son gelişmeleri değerlendirdi. 

Arslan, medya tarihi adına yüz kızartıcı şeyler yaşandığını ifade ederek, "Bu dönemin ileride tarihini yazarken büyük bölümünü bunlar oluşturacak. Arayıp alenen cemaat aleyhine yayın yap, yapmazsan başına iş gelecek, Başbakanlık Teftiş Kurulu, hakkında rapor yazıyor diye tehdit ediliyor yazarlar. Bunlardan biri de benim. Safını belli etmezsen kötü şeyler yaşarsın diyorlar. Bu o kadar rencide edici, rahatsız edici, yakışıksız bir hareket ki... Bir çok yazar, muhabir tehdit edilerek, size operasyon yapılacak, sizi de alacaklar diye kara propaganda yapılıyor. Bunu yapanlar da yetkili isimler." diye konuştu. 

"28 Şubat dönemi gazetecileri bunlardan insaflıydı malesef." diyen Yavuz Arslan, şu anda el birliğiyle bir linç hareketinin başlatıldığını dün 28 Şubatın borazanlığını yapanların bugün iktidarın borazanlığını yaptığını vurguladı. 

YASA DIŞI SES KAYITLARI

Yasa dışı ses kayıtlarıyla ilgili değerlendirmede buluna Arslan, ses kayıtlarının internet ortamına düşeceğinin önceden bilindiğini ama legal olmayan ses kayıtlarının devlet eliyle piyasaya sürülmesinin daha vahim bir durum olduğunu vurguladı. Yavuz Arslan, "Fethullah Gülen ve cemaatinin ileri gelenleri yasa dışı bir şekilde dinlenmiş.  Bunları net olarak biliyoruz. 6-7 ay kadar dinlenmiş. Bunların hepsi illegal dinlemeler."dedi. 

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin görüşmelerinin montajlanıp verildiğine dikkati çeken Adem Yavuz Arslan, "Camia, dinlemelerde suç unsuru olacak hiç bir şey olmamasına rağmen servis edilerek hedef gösteriliyor. Ortada gerçekten bir kara propaganda söz konusu bunu ciddi bir ekip yönetiyor. Herşey çok açık. Fethullah Gülen'in ses kayıtlarını yayanlar Erdoğan'ın Twitter timleri." diye konuştu. 


"BU SEÇİM SÜRPRİZ BİR SEÇİM OLACAK"

Bu seçimin bölgesel olarak sürprizleri barındırabilecek bir seçim olacağını ifade eden Yavuz Arslan, anketlere bakıp değerlendirme yapmanın yanlış olacağını söyledi: "İktidarın elinde olan anketler var. Bunlardaki sonuçlar AK Parti'nin oylarında azalma olmadığı yönünde, diğer anketlerde de Ak Parti oy kaybı yaşamış. Anketler üzerinden manipülasyon yapılıyor. Bu seçim sürpriz bir seçim olacak" 



<< Önceki Haber Yetkili kişiler arayıp 'tutuklanacaksınız' diye tehdit ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER