Yolsuzluk savcılarına tehditvari sözler

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Deniz Yıldırım, HSYK tarafından görevden uzaklaştırılan 4 savcı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yolsuzluk savcılarına tehditvari sözler

Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Deniz Yıldırım Ulusal Kanal Ana Haber'de HSYK seçimlerini ve Zekeriya Öz'ün de aralarında bulunduğu savcılarının görevlerinden uzaklaştırılmasını değerlendirdi. 

Cumhuriyet Savcıları Zekeriya Öz, Muammer Akkaş, Mehmet Yüzgeç ve Celal Kara'nın HSYK tarafından görevden uzaklaştırılması hakkında açıklamalarda bulunan Deniz Yıldırım, "Bugüne kadar bu suçlamalardan açığa alınan savcıların kapalıya ne zaman alınacağını da önümüzdeki süreçte göreceğimizi düşünüyorum" dedi.

Ergenekon Davasında cezaevine giren isimler arasında yer alan Deniz Yıldırım, açığa alınan savcılarla ilgili operasyonun desteklenmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım operasyonla ilgili, "Bugüne kadar bu suçlamalardan açığa alınan savcıların kapalıya ne zaman alınacağını da önümüzdeki süreçte göreceğimizi düşünüyorum" ifadelerine yer verdi.

Aydınlık gazetesi 4 savcının görevden alınmasının ardından, "YARGIDA CUMHURİYET ÇAĞI" manşetiyle okuyucularının karşısına çıktı.
<< Önceki Haber Yolsuzluk savcılarına tehditvari sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER