Kazayı hatırlamayan yaralı genç: Başım çok kötü ağrıyor, ne vurdu bana?

Kazayı hatırlamayan yaralı genç: Başım çok kötü ağrıyor, ne vurdu bana?

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde araçların arasından yolun karşısına geçmek isteyen 18 yaşındaki lise öğrencisine halk otobüsü çarptı. Başına aldığı darbe ile kanlar içinde kalan ve bilinç kaybı yaşayan genç çevresindekilere, "Başım çok kötü ağrıyor. Ne vurdu bana? Bana ne çarptı, hızlı mıydı' diyerek sorularına cevap aradı. Yaşanan kaza halk otobüsü güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza 17.11 sıralarında İsmail Sıdal sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre trafiğin yoğun olduğu saatte kız kardeşi Y.A.(16) ile birlikte yolun karşısına geçmek isteyen 18 yaşındaki lise öğrencisi İbrahim Akarsu, araçların arasından aniden yola fırladı. Bu sırada durakta yolcularını indiren ve park alanına gitmek için yola çıkan Ayhan Karakuş'un(39) kullandığı 67 M 8038 plakalı halk otobüsü karşı tarafa geçmek isteyen İbrahim Akarsu'ya çarptı. Çarpmanın etkisi ile genç yola savrulurken, otobüsü durduran sürücü yaralının yardımına koştu.

Yerde hareketsiz yatan ve vatandaşların yardımına koştuğu yaralı genç için sağlık ekiplerine haber verildi. Yerde yattığı sırada aniden ayağa kalkan İbrahim Akarsu yürümeye çalıştı. Başı dönen Akarsu kaldırıma oturtuldu. Kafasına aldığı darbe ile bilinç kaybı yaşayan genç ne olup bittiğini anlamak için çevredeki vatandaşlara "Ama başım çok kötü ağrıyor. Ne vurdu bana? Bana nerede çarptı? Hızlı mıydı?' diyerek sorularına cevap aradı.

Olay yerine gelen 112 ambulansına alınan İbrahim Akarsu ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan Akarsu'nun kafasına aldığı darbeden dolayı müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

KAZA ANI HALK OTOBÜSÜNÜN KAMERALARINA YANSIDI

Yaşanan kaza anı halk otobüsünün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde halk otobüsü sürücüsü Ayhan Karakuş'un son durakta yolcularını indirdikten sonra yeniden yola çıktığı kısa süre ilerledikten sonra arabaların arasından çıkan İbrahim Akarsu'ya çarptığı görülüyor. Otobüsün şoför kamerasında ise çarpma anından hemen sonra aracını durduran Ayhan Karakuş'un, "Oğlum sen ne yapıyorsun ya? Allah'ım Yarabbim ya. Bugün hep böyle cinsler bana mı denk gelecek ya..." dedikten sonra araçtan indiği görülüyor.

Polis kazayla ilgili tahkikat başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Kazayı hatırlamayan yaralı genç: Başım çok kötü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER