Bence bu Allah'ın bir hikmeti !

İstanbul'un Şile ilçesindeki bir köyde pazardan alınan meyvede Arapça 'Allah' lafzının yazıldığı görüldü. İnanılmaz olayın şahidiyle konuştuk.

Bence bu Allah'ın bir hikmeti !

Şile'ye bağlı Ağva'nın İhsanoğlu köyünde geçtiğimiz günlerde hayranlık veren bir olay yaşandı. Evinin iaşesi için pazara giden Nezahat Ülke, birkaç çeşit yiyecek aldıktan sonra eriklerin önünden geçerken pazarcılık yapan komşusuna ait tezgahtan erik almaya niyetlenir. Rastgele seçtiği eriklerden birini alan Nezahat teyze avuçlarıyla tam da eriği sildiği anda üzerinde belli belirsiz bir işaretler görür. Meyveyi daha da yakından inceleyen Ülke, eriğin üzerinde Arapça 'Allah' lafzının yazıldığını farkeder. Normalden biraz büyükçe sayılabilecek eriği hemen arkadaşlarına gösteren teyzenin etrafına bir anda meraklı bir kalabalık toplanır. Vatandaşların hayret verici bakışları altında harflerin net bir şekilde okunabildiği meyveyi inceleyenlerin de hayretlerini gizleyemedikleri görülmüş.

İŞTE O ERİK - TIKLA GÖR

Hayatında ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını söyleyen Nezahat Ülke ise "Cenabı Allah'ın bir hikmeti olduğunu düşünüyorum" diyor. SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Bence bu Allah'ın bir hikmeti ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER