Hizmete saldırıp 'linç edin beni' diyen kişiye gayrı resmi cevaptır

Toplumun ciddiye almadığı kişiye gayrı resmi cevap.

Hizmete saldırıp 'linç edin beni' diyen kişiye gayrı resmi cevaptır

Genç bir kızın vahşice katledilmesi toplumun her kesiminin tepkisini çekti. Ucundan kıyısından herkes bu menfur olayı kınarken, toplumsal duyarlılığın had safhaya çıktığı bugünlerde bazıları da saçmalamayı tercih etti. 6-12 yaş seviyesi (0-6 değil, yazı yazmayı biliyorlar) yorumlarıyla sosyal medyada yazıp çizenlerden biri de herkesin malumu, o kişi.

İnsanlara, zeka seviyelerine göre muamele edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 'Üyelik paramı geri verin' diye atarlandığı Galatasaray'dan, 'önce son taksidini öde' karşılığını aldığı, taraftar derneklerininse 'bu adamla bir alakamız yoktur' beyanatları verdiği, radyoların ambargo koyduğu, menajerinin terk ettiği, katıldığı yarışma programının boykota uğrayıp kendisinin de istenmeyen adam ilan edildiği biri, belli ki birkaç gündür bir çıkış yolu arıyor.

Seviyeli eleştirilerden rahatsız olmuş, hakaret cümleleri kurulsun istiyor olabilir. Hizmete ve muhterem insanlara hakaret ederek kendisine bir kurtuluş yolu bulduğunu düşünmüş de olabilir. (Bu fikri de kimlerin verdiğini tahmin etmek zor değil)

Muhatap alınacağını, bu taraftan ciddi cevaplar geleceğini hesaplıyor belki de. 

Kendisine acıyoruz. Konuyla avukatlar zaten ilgilenecek. Verilecek tek cevapsa:

İŞİMİZ VAR NİHAT, SANA AYIRACAK ZAMANIMIZ YOK.
<< Önceki Haber Hizmete saldırıp 'linç edin beni' diyen kişiye gayrı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER