Bahçeli, Ak Parti seçmenine seslendi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ak Partili seçmene seslendi ve 'Vebali taşımayın' uyarısı yaptı..

Bahçeli, Ak Parti seçmenine seslendi!

MHP Lideri Bahçeli'nin gündeminde yine yolsuzluk ve rüşvet iddiaları vardı. Seçim mitinglerini Samsun'da sürdüren Bahçeli, Başbakan'a "Sen kime meydan okuyorsun?" diye sordu. Ak Partili vatandaşlara da uyarıda bulundu..

Yerel seçim çalışmalarına devam eden MHP Lideri Devlet Bahçeli Samsun'da konuştu. Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın "Diktatör varsa sandıkla indirsinler" sözlerine, "Keşke şu söyledikleri montaj olsa da Başbakan'a bu rezalet yakıştırılmasa. 'Ben tek adamsam gelin indirin' diyor. Ne demek bu, sen kime meydan okuyorsun. Ortalık karıştığı zaman senin izni ve eserini Türkiye'de bulamazlar. Aklını başına al. Milleti tahrik etme. Milyarların üstünü kanla örtmeye kalkma. " diyerek sert tepki gösterdi. 

Gün boyu Samsun ve ilçelerinde seçmenlerle buluşan Bahçeli, Hükümete yolsuzluk iddiaları üzerinden, "Komplolar yapıldı diyor. Paralel devlet var. Bunların inine gireceğim. Bunlar alçaktır haindir. Bunlardan sorgu soracağım vesaire. Hep aynı laf 83 gündür aynı laf. " ifadeleriyle yüklendi..

MHP Lideri, bal ve kaymakla beslendiğini söyleyen Erdoğan'a yolsuzluk üzerinden, "Bal ve kaymak yiyorum diyor. Anlaşıldı ne yediği Türkiye'de bir milyar dolar ancak bal ve kaymağı yemekle olur. " diyerek göndermede bulundu..

AK Parti seçmenine seslenen Bahçeli, "vebal taşıma" uyarısında bulundu ve şunları söyledi:

"Başta Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy vermiş vatandaşlarım. Memleketin bu kötü gidişatının vebalini taşıma. O sana yakışmaz. Sen ona her türlü fedakarlıkla destek verdin. Bu istismarlığa son ver ve onları uyar."


<< Önceki Haber Bahçeli, Ak Parti seçmenine seslendi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER