Başbakan Erdoğan: 'Kredi kartı almayın!'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vilayetler Evi'nde şehit yakınları ve gazilerle yaptığı iftarda konuştu.

Başbakan Erdoğan: 'Kredi kartı almayın!'


Başbakan Erdoğan, "Çözüm Süreci adını verdiğimiz süreç: Şunu iyi bilmenizi, şundan emin olmanızı isterim ki asla ve asla şehitlerimizin ruhunu muazzep edecek, onların hatırasını incitecek bir süreç değildir. Biz böyle bir girişimin içinde asla olmayız. Şehitlerimizin hatırasına gölge düşürecek bir adımı biz asla atmayız. Şehitlerimizin hatırası her ideolojinin, her siyasi görüşün, her siyasi tasavvurun kat ve kat üzerindedir" dedi.

Erdoğan, Çözüm Süreci'ni sabote etmek için bazı odakların boş durmadığını ifade ederek, "Süreci sabote etmek için, kan akması için, gençlerin ölmesi ve öldürmesi için her türlü tahriki yapan alçakların, hainlerin işbaşı yaptıklarına da bu arada şahit oluyoruz." diye konuştu.

Başbakan ayrıca faiz lobisine de gönderme yapıp, "Göreve geldiğimizde yolsuzluklar diz boyuydu. Tamamen yok değil, yine var. Faiz lobisi derken boşuna demedim. Faiz dışı gelirle abad olanlar var. Kredi kartı var ya. Bunları almayın ya... Bayılıyor bir tane kredi kartı alayım. Ay sonu gelmeden bitiyor zaten faizi, şusu, busu... Oynanan oyun büyük. Herkes bunu görmeli." ifadelerini kullandı.

AA

<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan: 'Kredi kartı almayın!' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER