Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak!

Öldürülen 3 PKK'lı kadının evine taziye ziyaretinde bulunan CHP'li vekil Hüseyin Aygün, bu konuda kendisini eleştiren partisine sert tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak!

 Paris'te öldürülen 3 kadının evine taziye ziyaretinde bulunması nedeniyle partisinde hedefe konulan ve dün de Kılıçdaroğlu'nun 'Çin dönüşü gereğini yapacağım' dediği CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün Kılıçdaroğlu'na meydan okudu.

Dün komisyon çıkışında gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cvaplayan Aygün, taziye ziyaretine gitmenin siyaset dışı bir konu olduğunu belirterek, "Yani komşumuz öldüğünde gideriz, biri şehit düştüğünde bizim ilimizde olmuşsa onu uğurlarız. Bunun siyasi bir konu haline gelmesini anlamıyorum. Sakine Cansız için de bu böyledir, bir askerimiz için de bu böyledir, bir cinayet hükümlüsü için de bu böyledir." dedi.

Cenazeye gitmek için kimseden izin almayacağını vurgulayan, Aygün, "Ben cenazeye giderim. Hiç kimseden izin de almam. Siyasetçilere mi soracağım cenazeye gidip gitmeyeceğimi? Çok saçma. Buna Başbakan da müdahale edemez, CHP de müdahale edemez. Bunu sadece benim vicdanım bilir. Benim yaptığım şey insani bir şey. Yani bunu birileri sürekli kışkırtıyor. Bir linç havası yaratılıyor, buna da çok üzgünüm. Ne olacak, benden intikam mı alınacak?'' diye konuştu.
<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu bu sözlere çok kızacak! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER