12 Dev Adam 2 fire verdi

Japonya’da düzenlenen 15. Dünya Basketbol Şampiyonası’nda (C) Grubu’nda mücadele eden (A) Milli Basketbol Takımı, grubundaki 4. maçında Katar ile karşılaşacak.

12 Dev Adam 2 fire verdi

Grubundaki ilk maçında Litvanya’yı, ikinci maçında Avustralya’yı, 3. maçında da Brezilya’yı yenen Türkiye, 4. maçını yarın TSİ 10.30’da Katar ile yapacak. (C) Grubu’nda yarın ayrıca, Avustralya-Litvanya ve Brezilya-Yunanistan maçları oynanacak. Bu arada yarın (A) Grubu’nda Nijerya ile Arjantin, Venezuela ile Sırbistan-Karadağ, Lübnan ile Fransa karşılaşırken, (B) Grubu’nda İspanya-Angola, Panama-Almanya ve Yeni Zelanda-Japonya maçları oynanacak. (D) Grubu’nda ise Senegal ile Çin Halk Cumhuriyeti, Porto Riko ile Slovenya, ABD ile de İtalya karşı karşıya gelecek.       DÖRDÜNCÜ GÜNÜN SONUÇLARI (A) ve (B) Gruplarında bugün maç yapılmazken, (C) ve (D) Gruplarında oynanan maçların sonuçları şöyle:       (C) GRUBU Litvanya-Katar: 106-65. Yunanistan-Avustralya: 72-69. Türkiye-Brezilya: 73-71.       (D) GRUBU Porto Riko-Çin Halk Cumhuriyeti: 90-87. İtalya-Senegal: 64-56. Slovenya-ABD: 95-114.
12 DEV ADAM İKİ FİRE VERDİ Japonya'da süren 15. Dünya Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda müthiş bir performans gösteren ve bugün yapılan son maçta Brezilya'yı da yenerek 3'te 3 yapan (A) Milli Takım'da, oyunculardan İbrahim Kutluay ve Serkan Erdoğan, yarınki Katar maçında forma giyemeyecek. (A) Milli Takım Doktoru Adnan Bağrıaçık, yaptığı açıklamada, İbrahim Kutluay'ın ayak bileğindeki sakatlığın kötüye gittiğini belirterek, "İbrahim, büyük ihtimalle yarınki maçta oynayamayacak. Aynı şekilde Serkan Erdoğan da kasığından sakatlandı. Oynamama ihtimali çok yüksek. Her iki sporcu için de maçtan önce yapılacak son kontrollerde karar verilecek" diye konuştu. Bağrıaçık, sakatlıkları bulunan diğer oyuncularla ilgili olarakta şunları söyledi: "Ermal Kurtoğlu'nun sol el 1. parmak yan bağları koptu. Radyoloji tetkiklerinde kırık saptanmadı. Yarın bandaj ve lokal enjeksiyon desteğiyle oynayacak. Kaya'nın ayak bileği, Ersan ve Cenk'in parmak sakatlığı, Kerem'in belindeki sakatlığı şu an için oynamalarına engel görünmüyor. Oyuncuların tedavileri sürüyor."
<< Önceki Haber 12 Dev Adam 2 fire verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER