Almanlar Galatasaray'a gaz vermeye başladı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke 04 Kulübü'nün onursal başkanı Gerhard Rehberg, takımlarının durumunun pek iç açıcı olmadını söyledi.

Almanlar Galatasaray'a gaz vermeye başladı

Gerhard Rehberg, daha önce uzun yıllar belediye başkanlığını yaptığı  Gelsenkirchen'in, Büyükçekmece ile kardeş şehirler olması dolayısıyla  Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü makamında ziyaret etti.
         
Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Rehberg, kardeş  şehirler çerçevesinde yaptığı ziyaretin Galatasaray-Schalke 04 eşleşmesinden önce  planlandığını ifade etti.
         
Galatasaray ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde,  kadrolarında çok önemli isimlerin sakatlıkları bulunduğunu ve hafta sonunda  Bayern Münih ile yaptıkları karşılaşmayı 4-0 kaybettiklerini hatırlatan Gerhard Rehberg, şunları kaydetti:
         
''Schalke 04'ün durumu pek iç açıcı değil. Kadromuzdaki çok önemli 6  oyuncumuz Bayern Münih'e karşı oynamadı, hepsi sakat. Yarım takımla Bayern Münih  önüne çıkarsanız tabii ki böyle ummadığınız sonuçlar alırsınız. Galatasaray maçı  biraz erken oldu bizim için. Benim arzum Galatasaray maçında sakat  oyuncularımızın azalması ve mümkün olduğu kadar iyi bir kadro ile oynamak.  Şansları eşit olarak görüyorum. Top yuvarlaktır, kim vurursa vursun önemli olan  kale çizgisini geçmesidir. Ben maçı çok pozitif düşünüyorum.''
         
 -''Sneijder mükemmel bir oyuncu''-
         
 Rehberg, Galatasaray'ın yeni transferlerinden Wesley Sneijder'in çok iyi  bir oyuncu olduğunu anlatarak, ''Sneijder çok mükemmel bir oyuncu. Sneijder bizim  hafızamızda farklıdır. İki yıl önce Sneijder'in de kadroda bulunduğu bir maçta  İnter'i 5-2 yenmiştik. Sneijder gününde olunca, oyunu etkileyebilen bir oyuncu.  Dün akşam maçı (Medical Park Antalyaspor) izleme fırsatı buldum, bana göre vasat  bir futbol oynadı. Uyum süreci yaşadığını hepimiz biliyoruz, bu konuda fazla  yorum yapmamak lazım'' ifadelerini kullandı.
         
-''Drogba'nın formunu hemen yakalayacağını düşünmüyorum''-
         
Gerhard Rehberg, Galatasaray'ın Fildişi Sahilli oyuncu Didier Drogba'nın  kısa sürede formuna kavuşacağını düşünmediğini dile getirerek, şunları kaydetti:
         
''Drogba konusunda fazla bir şey söyleyemem çünkü o dünya çapında bir  oyuncuydu. İyi bir futbolcu için Çin bir ölçü değil. Afrika Uluslar Kupası'nda da  sürekli oynadı. Bekleyeceğiz, göreceğiz. Ben Drogba'nın formunu hemen  yakalayacağını düşünmüyorum. Galatasaray'ın Sneijder'i, Drogba'sı varsa, bizim de  Huntelaar'ımız, Farfan'ımız var. Son Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern  Münih-Chelsea maçında Bayern Münih tek kale oynadı. Drogba 90 dakika hiç sahada  yoktu ama son anda golü attı, bu da onun ne kadar kaliteli oyuncu olduğunu  gösteriyor.''

<< Önceki Haber Almanlar Galatasaray'a gaz vermeye başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER