Aragones'in Şampiyonlar Ligi hedefi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl elde edilen başarının daha üstüne çıkmak istediklerini söyledi.

Aragones'in Şampiyonlar Ligi hedefi

Fenerbahçe'nin Partizan'ı 2-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandığı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunun Şampiyonlar Ligi için yeterli olduğunu belirterek, "Geçen Şampiyonlar Ligi'nde elde edilen bir başarı var. Biz bunun daha üstüne çıkmak istiyoruz. Bu takımı daha iyi yerlere kadar götürmek istiyoruz" diye konuştu.

KADIKÖY'DE TARİHİ GECE

ANLAŞILDIYSA, JOSİKO BİZE GÜÇ KATACAK BİR OYUNCU Öte yandan bugün İspanyol medyasında yer alan Villarealli Jose Joaquin Moreno Verdu'nun Fenerbahçe ile anlaştığı şeklinde çıkan haberlerin hatırlatılması üzerine İspanyol Teknik Adam, "Eğer bu oyuncu ile anlaşıldıysa bize güç katacak ve yetenekli bir oyuncudur. 4'lü savunmanın önünde oynayacaktır. Biliyorsunuz benim o pozisyon için düşündüğüm Senna vardı. Onu alamadık; fazla yorum yapmak istemiyorum" diye konuştu. JOKANOVİC: "GALİBİYET FENERBAHÇE'NİN HAKKIYDI Partizan Teknik Direktörü Slavia Jokanovic ise, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için şanslarını zorladıklarını ancak Fenerbahçe'nin güçlü bir kadrosu olduğunu ve Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı daha fazla hak ettiğini söyledi. Karşılaşmada basit hatalar nedeniyle goller yediklerini ifade eden Jokanovic, Fenerbahçe'nin güçlü kadrosu ile Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir takım olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz burada şansımızı zorladık. Ancak başarılı olamadık. Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kuran Fenerbahçe'nin oraya katılması hakkıydı" diye konuştu. Partizan Teknik Direktörü Slavia Jokanovic, karşılaşmayı yöneten hakem üçlüsünün yapmış olduğu hakem hatalarının elenmede etkili olduğunu iddia etti. CİHAN
<< Önceki Haber Aragones'in Şampiyonlar Ligi hedefi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER