Arjantin'den gol şov - Fotogaleri

Kupanın favorilerı arasında gösterilen Arjantin, Sırbistan karşısında gol şov yaptı.

Arjantin'den gol şov - Fotogaleri

'Ölüm Grubu' olarak gösterilen C Grubu'nda, Arjantin 2. maçından da 3 puan çıkardı. Tangocular, Rodriguez (2), Cambiasso, Crespo, Tevez ve Messi'nin golleriyle Sırbistan Karadağ'ı 6-0 yendi. 65. dakikada Sırp oyuncu Kezman kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
İlk maçında Fildişi Sahilleri'ni 2-1 yenen Arjantin, Sırbistan Karadağ karşısında gol şov yaptı: 6-0.

5. Dk. Saviola topu müthiş kontrol etti ve pasını Maxi Rodrigez toup kalecinin hemen yanından ağlara gönderdi: 1-0. 30. Dk. Saviola pasını attı, Cambiasso Crespo'ya, Crespo'da tekrar Cambiasso'ya attı. İnterli oyuncu müthiş bir vuruş yaptı ve takımını 2-0 öne geçirdi.

40' Saviola sağ kanatta fırtınalar estirdi. Önce rakibinden topu kapan Saviola diğer rakibini geçti. Kaleye vuran Arjantinli'nin şutu kaleciden döndü, ancak dönen topu tamamlayan Rodrigez kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti: 3-0. İlk yarı bu skorla sona erdi: 3-0.
65' Arjantin atak geliştirdi. Rodrigez topu önüne çekerken Kezman rakibine çok sert bir müdahale yaptı ve hakem Kezman'a kırmızı kart gösterdi. Sırbistan Karadağ yaklaşık 25 dakika boyunca 10 kişi müdahale edecek. 78' Rıquelme'nin pasında Messi ceza sahasına müthiş indi ve bomboş durumdaki Crespo'ya attı. Crespo'nun bomboş kaleye vuruşu gol oldu: 4-0.
84' Arjantin Tevez'le geldi. İki oyuncudan sıyrılan Tevez müthiş kontrol etti, vurdu ve gol oldu: 5-0. 88' Crespo'nun pasında Messi ceza sahasına yıldırım gibi indi. Barcalı oyuncunun vuruşu gol oldu: 6-0. Karşılaşma bu skorla sona erdi: 6-0
Fotoğraflar:fifa.com
<< Önceki Haber Arjantin'den gol şov - Fotogaleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER