Arsene Wenger'den itiraf gibi açıklama

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Şampiyonlar Ligi play-off turundan yarın Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Arsene Wenger'den itiraf gibi açıklama

Şampiyonlar Ligi play-off turunda yarın Fenerbahçe ile oynanacak maçtan önce bugün düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yatırlayan Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'ın açıklamaları şu şekilde:

'Türkiye'de rahat değildim'

"İlk maçın farklı olmamızı rahatlamamızı sağlamaz. Maçı kazanmaya odaklandık. Koscielny kadroda ama oynayıp oynamayacağına karar vermedim. Fenerbahçe maçında rotasyon düşünmüyorum. Sakat oyuncularımız var ama takımın %95’i hazır. Stabil bir kadro ile çıkacağım. 16 yıldır katıldığımız bir turnuva. Yarın oynayacağımız maçı kararlılıkla oynayacağız, extra önlem almak yerine kendi oyunumnuzu sergilemeye çalışacağız. Bazı oyuncuları oynatmayacağımız söyleniyor. Aynı oyuncular önce lig ardından Şampiyonlar Ligi maçına çıkacaklar. Türkiye’de rahat değildim. Şampiyonlar Ligi’nde büyük tecrübem var."

"Transferler için taraftara umut veremem. Beklemek lazım. Cuma gününe kadar bir transfer gerçekleştireceğimiz soruluyor. Ama kadroda sıkıntımız olduğu doğru. İstediğimiz oyunu sergilemek için kesinlikle takviye yapmamız lazım. Transferler için iyimserim ve hayal kırıklığına sizi uğratmayacağım."

"Geçen yıl attığımız gollere bakarsanız en iyi iki arasındayız. Podolski ve Giroud bu yıl daha iyi olacak."

Futbolcu Carl Jenkinson'ın açıklamaları ise şu şekilde:

"Maçta oynamak için hazırım. Hem stoperde hem de kanat beklerinde daha önce oynadım. Farklı pozisyonlarda oynayabileceğimi kanıtladım. Bu yüzden başarılı maçlar çıkaracağıma inanıyorum. Son maçta hepimiz iyi bir iş çıkardık. Oynadığımız ve kaybettiğimiz ilk maçın ardından bunlar çok önemliydi. Son iki maçta da 3’er gol atarak kazandık. Artık daha az gol yiyoruz. Daha önce Fenerbahçe maçlarını izledim. Meireles ve Emenike dışında da birçokiyi hücum oyuncusna sahipler. Dirk Kuyt ve Meireles’in Premier Lig tecrübeleri var. Yarın oynanacak maç elbette kolay olmayacak." (Eurosport)
<< Önceki Haber Arsene Wenger'den itiraf gibi açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER