Beşiktaş kazandı Galatasaray sevindi

Süper Lig'de deplasmanda Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da derbiden çıkan sonuç az da olsa sevindirdi.

Beşiktaş kazandı Galatasaray sevindi

Süper Lig'de Eskişehir deplasmanında kötü futbol ile bir puanı kurtaran Galatasaray'da futbolcular ve teknik heyet İnönü'de oynanan derbiyi yakından takip etti. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi son dakika golüyle geçmesi sarı-kırmızılı takımda mutluluk yarattı. Lider Galatasaray'ın derbiden sonra ikinci sıraya yükselen Beşiktaş ile arasında 5 puan, üçüncü Fenerbahçe ile yedi puan fark bulunuyor.

Terim'den sert uyarı

Kağıt üzerindeki büyük avantaja rağmen Fatih Terim takımı derbiden sonra sert bir dille uyardı. Ellerine büyük bir fırsatın geçtiğini vurgulayan Fatih Terim, artık Süper Lig'de puan kaybı istemediğini belirtti. Özellikle takımdaki bazı futbolcularla özel olarak ilgileneceği öğrenilen başarılı teknik adam, Gençlerbirliği maçıyla birlikte taktiksel sıkıntılara da bir çözüm bulmak istiyor.

Drogba ile Sneijder'den sonra olmadı

Galatasaray'da devre arasında yapılan Didier Drogba ile Wesley Sneijder transferleri camiayı mutlu ederken bu ikili Fatih Terim'in tatlı belası oldu. Tecrübeli teknik adam yıldızdan da maksimum verim almak için arayışlara gitti ancak tam olarak aradığını bulamadı.

Fatih Terim bu hafta Gençlerbirliği karşısında takımı 4-4-2 dizilişiyle sahaya çıkartacak. Dörtlü savunmanın önünde Selçuk İnan sağ ve sol kanatta ise Hamit ile Amrabat görev yapacak. Wesley Sneijder ise forvet arkasında görev yapacak. Yani Terim orta sahayı "baklava" şeklinde sahaya dizecek. Terim ileri ikilide ise Drogba ile Burak Yılmaz'a şans verecek.
<< Önceki Haber Beşiktaş kazandı Galatasaray sevindi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER