Bülent Korkmaz ilk idmanına çıktı !

Samanyoluhaber.com'un saatler önce duyurduğu Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Bülent Korkmaz, 2009-2010 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Bülent Korkmaz ilk idmanına çıktı !

Galatasaray Kulübü, görevine son verdiği teknik direktör Michael Skibbe'nin yerine, eski futbolcusu ve takım kaptanı Bülent Korkmaz'ı getirdi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Futbol AŞ'nin, futbol (A) takımı teknik direktörlüğü görevi için Bülent Korkmaz ile 2009-2010 futbol sezonunun sonuna kadar anlaşma sağladığı duyuruldu. Açıklamada, ''Teknik direktör Bülent Korkmaz'a yeni görevinde başarılar dileriz'' denildi. Yeni teknik direktörün adı, Skibbe'nin görevine son verilmesinden 4 saat sonra açıklanırken, Bülent Korkmaz, anlaşmanın hemen ardından takımına ilk çalışmasını yaptırdı. GALATASARAY RESMİ SİTESİNDEN BÖYLE DUYURDU

SAMANYOLUHABER.COM BÖYLE DUYURMUŞTU

İŞTE SKİBBE'NİN VEDASI - TIKLA İZLE

GALATASARAY SKİBBE'NİN GİDİŞİNİ İŞTE BÖYLE DUYURDU - TIKLA

İŞTE TARİHİ HEZİMETİN GÖRÜNTÜLERİ - TIKLA

BÜLENT KORKMAZ İLK ANTRENMANA ÇIKTI Galatasaray Kulübü Yöneticileri, Bülent Korkmaz ile 2009-2010 sezon sonuna kadar anlaşıldığını resmi internet sitesinden duyururken, Korkmaz takımın başındaki ilk antrenmana çıktı. Bülent Korkmaz saat 15.30'da başlayan antrenmanda eşofmanlarını giyip, düdüğü de eline aldı ve ilk çalışmasını yaptırdı. Korkmaz'a, Cevat Güler ve Nezihi Boloğlu yardımcı antrenörlük yaptı.
<< Önceki Haber Bülent Korkmaz ilk idmanına çıktı ! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER