Dünya Kupası'nda Son Durum

2010 Dünya Kupası Afrika'da başladı, heyecanı tüm dünyayı sardı. Peki bugüne kadar hangi maçlar oynandı ve skorları ne oldu?

Dünya Kupası'nda Son Durum

AÇILIŞTA KAZANAN YOK Dünya Kupası heyecanı başladı, açılış maçında kazanan çıkmadı.. Ev sahibi Güney Afrika'nın Tshabalala ile öne geçtiği maçta Marquez Meksika'yı 1 puana taşıdı.(MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE GÜNEY AFRİKA - MEKSİKA KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

FRANSA 10 KİŞİLİK URUGUAY'LA BERABERE KALDI 2010 Dünya Kupası'nda 2. maç da berabere bitti. Maçta 10 kişi kalan Lugano'lu Uruguay Fransa'ya geçit vermedi...(MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE URUGUAY - FRANSA KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

KOMŞU KAYBETTİ 2010 Dünya Kupası B Grubu'nda Güney Kore, Yunanistan'ı dize getirdi, kupanın ilk 3 puanını kaptı! Rakibinden daha etkili olan ve 7. dakikalarda attığı gollerle gülen Güney Kore, Arjantin ve Nijerya'nın yer aldığı gruptan çıkma şansını yükseltti, Komşu içinse bu şok 'erken veda' sinyali oldu..(MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE GÜNEY KORE - YUNANİSTAN KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

MARADONA İYİ BAŞLADI Dünya Kupası favorilerinden Arjantin, B Grubu'nda güçlü Nijerya'yı devirip gruptan çıkma yolunda ilk 3 puanını tek golle kaptı. Tüm gözlerin odağındaki isim Messi, Arjantin formasıyla kenardaki hocası Maradona'nın futbolculuk zamanındaki gibi parlamasa da en etkili isimdi, 3 puanı ise o değil Heinze getirdi.(MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE ARJANTİN - NİJERYA KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

İNGİLİZLER'İ KALECİSİ YIKTI İngiltere'nin ABD ile yaptığı 2010 Dünya Kupası C Grubu maçında büyük bir hata yapan Robert Green, akıllara İngilizler'in kaleci kabusunu getirdi. İngiltere'nin ABD ile yaptığı 2010 Dünya Kupası C Grubu maçında büyük bir hata yapan Robert Green, Dempsey'in 40. dakikada çektiği şutta topu elinden kaçırdı ve mücadele 1-1 sona erdi. (MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE İNGİLTERE-ABD KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

BU KEZ DE CHAOUCHİ YAKTI! 2010 Dünya Kupası C Grubu'nda Slovenya, Cezayir'i 1-0 mağlup ederek önemli bir avantaj yakaladı. (MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE SLOVENYA-CEZAYİR KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

SIRBİSTAN'A SOĞUK DUŞ Kadrosunda birçok yıldız barındırması nedeniyle kupanın en önemli sürpriz adaylarından biri olan Sırbistan, Gana karşısında sürprizle karşılaşan ekip oldu. (MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE SIRBİSTAN-GANA KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

PANZERLER EZDİ GEÇTİ 2010 Dünya Kupası'nnda Almanya, D Grubu'ndaki ilk maçında Avustralya'yı 4-0 mağlup etti. (MAÇTAN DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN)

İŞTE ALMANYA-AVUSTRALYA KARŞILAŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER

<< Önceki Haber Dünya Kupası'nda Son Durum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER