Emre Belözoğlu neden tepki gördü?

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu, Arsenal maçında taraftarın kendisine tepkisine sitem etti.

Emre Belözoğlu neden tepki gördü?

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Arsenal'den kendi seyircisi önünde büyük bir futbol dersi alan F.Bahçe'de herkesin morali yerlerde. Alınan 3-0'lık mağlubiyetten öte 3 pas üst üste yapamayan takımlarını gören F.Bahçeli taraftarlar tabii ki bu moral bozukluğunda ön sıradalar. Fakat takım içinde de kendini yiyen bitiren bir isim var: Emre Belözoğlu.

ARSENAL MAÇINDA TOPA TUTULDU

Geçen sezon Aykut Kocaman'la yaşadığı sürtüşme sonrası yollanan ve ardından 500 bin euro bonservis bedeli ödenerek devre arasında takıma geri döndürülen 32 yaşındaki oyuncu Emre Belözoğlu Arsenal maçında hedef adam oldu. Arkadaşlarını baz alınca sahanın iyilerinden olarak gözüken Emre, skor avantajının kaybedilmesinden sonra Saraçoğlu tribünlerinden tepkii aldı.

EMRE: BUNU HAK EDECEK NE YAPTIM

AMK'nın haberine göre, Fenerbahçe taraftarlarının normalde çok sevdiği ve laf söyletmediği Emre'ye yapılan bu hareketin futbolla alakalı olmadığı, Konya'da yaptığı Rabia işaretinin etken olduğu düşünülürken, morali sıfır olan Belözoğlu, takım arkadaşlarına şu sözlerle dert yandı: 

"Ben bunu hak edecek ne yaptım? Ben Fenerbahçe'nin başarısı için elimden gelenin en iyisini yapıyorum, tüm iyi niyetimle çalışıyorum. Gerçek yerimde oynamadığım için biraz tutuk olduğum doğru ama çalışmaktan hiçbir zaman kaçmadım."



<< Önceki Haber Emre Belözoğlu neden tepki gördü? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER