Fatih Terim için karar günü

Orduspor maçında hakemle yaşadığı diyalog sonrasında tribüne yollanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF binasına geldi.

Fatih Terim için karar günü

Orduspor maçında hakemle yaşadığı diyalog sonrasında tribüne yollanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e PFDK tarafından verilecek ceza bugün belli oluyor. Terim’in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile idari koordinatör Şükrü Hanedar da PFDK’ya sevk edilmişti. 

Orduspor karşılaşmasında hakem Serkan Çınar’a “Yazıklar olsun. İkinci yarıda daha kötü yönetmeye devam edin” dediği rapor edilen Fatih Terim’in tribünde de talimatlara uymadığı gerekçesiyle dört maç ceza alması gündemde.

Cezası ertelenmişti

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim geçen sezon oynanan Trabzonspor mücadelesinde hakeme yönelik hareketlerinden dolayı 3 maç ceza almıştı. Beşiktaş karşılaşmasında bir maç cezasını çeken Terim’in kalan iki maçlık cezası Tahkim Kurulu tarafından bir yıl süre ile ertelemişti. Bugün toplanacak PFDK, Fatih Terim’in hakem Serkan Çınar’a hakaret ettiği yönünde bir hükme varırsa, Terim'in +2 maç daha ceza alması gündeme gelecek. Tahkim Kurulu bugün kararını verecek.
<< Önceki Haber Fatih Terim için karar günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER