Fatih Terim karar için fazla beklemeyecek

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın açıklamasının ardından Fatih Terim'in ne yapacağı belli oldu.

Fatih Terim karar için fazla beklemeyecek

A Milli Takım'ın zor dönemler geçirdiği bir zamanda başına geçen ve aldığı skorlar ile oynadığı futbolla yüreklere su serpen Terim, artık yol ayrımında. Ünal Aysal'ın sürekli olarak Terim'e sözleşmeyi uzatma teklifini basın organları aracılığı ile neredeyse dayatma noktasına getirmesi, zaten daha önce kararını vermiş olan Terim'in imza açıklamalarını öne alabilir.

Türkiye Futbol Federasyonu ile Dünya Kupası Elemeleri bitene kadar anlaşan Fatih Terim, gruplardan çıkılması halinde yoluna devam edecekti. Hatta sözleşmesinin maddi ve manevi şartları bile hazırdı. Terim, iki takımı bir arada çalıştırma teklifine ise en başından beri karşıydı. Milli takımla yaptığı dört maçlık anlaşma bittikten sonra eğer Dünya Kupası vizesi alınamazsa Galatasaray'da kalacaktı. Ama Brezilya'ya gitme şansı yakalanırsa Galatasaray'daki görevine devam edip etmeyeceğini açıklayacaktı. Yönetim ise Terim'in kararına göre hareket edecekti. Ancak bugün yapılan basın toplantısı sonrası işler değişti.

Ünal Aysal'ın bugün sponsorluk anlaşmasında yaptığı açıklamalar ise bir anda tüm dikkatleri Terim'in kararına çevirdi. Ünal Aysal'ın bugün medya ve kamuoyu önünde yaptığı açıklamalar ise tüm bu projelerin önüne geçti. Hollanda maçının sonunu bekleyen Terim, kısa süre içinde kararını verebilir.
<< Önceki Haber Fatih Terim karar için fazla beklemeyecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER