Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçında iki gol var!

Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor, Süper Lig'in 27. hafta maçında karşılaştı. Maçın skoru: Fenerbahçe 2-0 Akhisar Belediyespor...

Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçında iki gol var!

Süper Lig 2012-2013 sezonu 27. hafta maçında, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor karşı karşıya geldi. Ev sahibi Fenerbahçe, rakibini 2-0 mağlup etti ve lider Galatasaray'ı takibe devam etti. 1. sırada bulunan Cimbom ile 2. sırada bulunan Fener arasındaki puan farkı 4...

Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Mehmet Topuz, Bekir, Egemen, Ziegler orta sahada; Cristian, Meireles, Caner forvette ise Sow, Webo, Kuyt 11'i ile sahaya çıktı.

Akhisar Belediyespor karşılaşmaya kalede Oğuz, defansta; Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş orta sahada; Kenan, Merter, Bilal, Emin, Sertan forvette ise Gekas 11'i ile başladı.

Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Mustafa Kamil Abitoğlu yönetiyor. Yardımcılıklarını ise Gökhan Memişoğlu ve Mustafa Sönmez yapıyor. 
4. hakem ise Taner Gizlenci...

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Fenerbahçe 48. dakikada Webo'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Webo yükseldi kafayı vurdu kaleci Oğuz topu çeldi, sonrasında dönen topa Webo sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 93. dakikada Sow'un attığı golle 2-0 öne geçti. Orhan Şam ceza sahası içine uzun oynadı, Sow topla buluştu, kaleci Oğuz'u geçti ve sağ tarafta dar açıdan şutunu vurarak topu ağlara gönderdi.

Maçın sonucu: Fenerbahçe 2-0 Akhisar Belediyespor...


<< Önceki Haber Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçında iki gol var! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER