Fenerbahçe Sow'a çok sevindi

Eskişehirspor ile 17 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de, sakatlığı geçen Senegalli futbolcu Moussa Sow takımla antrenmana çıktı.

Fenerbahçe Sow'a çok sevindi

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final turunda Lazio ile yapılan ilk maçta  yaşadığı sakatlığın ardından, İtalyan ekibe karşı rövanş mücadelesinde ve Süper Lig'deki Orduspor ile Eskişehirspor maçlarında forma giyemeyen  Senegalli forvet, tedavisinin tamamlanmasının ardından takıma katıldı.

Tedavisi devam eden Emre Belözoğlu ise, antrenmanın ilk bölümüne  katıldıktan sonra ikinci bölümde kondisyoner eşliğinde özel program dahilinde  çalışmalar yaptı.
         
9 futbolcu izin yaptı
         
Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen  antrenmana, izinli olan 9 futbolcu katılmadı.
         
Eskişehirspor maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan kaleci Volkan  Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Yobo, Ziegler, Cristian, Meireles, Kuyt ve  Webo'nun izin yaptığı, Mehmet Topuz ve Mehmet Topal'a ise yenileme programı  uygulandığı ifade edildi.
         
Sağ arka alt adalesinde ağrıları bulunan Salih Uçan özel program  dahilinde çalıştı. Çift kale maçta sol arka alt adalesine darbe alan Recep Niyaz  tedbir amaçlı olarak antrenmanı yarıda bıraktı.
         
Fenerbahçe, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı  antrenmanla tamamlayacak.
         
<< Önceki Haber Fenerbahçe Sow'a çok sevindi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER